Anda Adam plănuieşte să se întoarcă pe scenă cât de curând!

11 septembrie, 2015
anda adam concert jpeg

Anda Adam nu va sta departe de fanii săi, nici după ce va aduce pe lume primul său copil. Artista are deja agenda plină de concerte, în special în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că, de Crăciun şi Revelion, la doar o lună de când va fi devenit mamă, va reveni în fortă pe scenă. Noul an o va găsi, astfel, pe artistă pe scenă, în faţa fanilor săi, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată pe parcursul carierei sale.

image

Anda este, din fire, deosebit de activă şi a dovedit acest lucru chiar în timpul sarcinii. Solista a susţinut şi încă mai susţine concerte, chiar dacă a ajuns deja în luna a şaptea de sarcină. Şi-a propus să onoreze toate spectacolele din agendă, programate până aproape de luna a noua.

Artista a lansat de curând un nou videoclip, “Save me Tonight”, care reprezintă noul hit al îndrăgitei artiste, menit să cucerească topurile internaţionale.

Anda Adam a filmat pentru această nouă melodie un videoclip electrizant, dovedind cât de energică şi plină de viaţă este, chiar şi în luna a şasea de sarcină.

Artista este radiantă, senzuală şi extrem de sexy, vizibil fericită de tot ce i s-a întâmplat, în ultimul an, în viaţa sentimentală.

Anda Adam este una din primele artiste din România care a cucerit topurile internaţionale cu hituri precum „Love on You”, „Show Me” sau „Can You Feel”.

La sfârşitul lunii noiembrie, Anda Adam va aduce pe lume o fetiţă, pe care o va boteza Evelin.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg