Andi şi Hanne de la „Insula iubirii“, împreună după divorţul de Bogdan! Cei doi, filmaţi împreună la un târg de nunţi

11 ianuarie, 2019
12 hanne andi targ mirese 2019 2 jpg jpeg

De câteva zile, în mediul online a apărut informaţia că Bogdan şi Hanne de la „Insula iubirii“ au divorţat, după ce ambii au renunţat la verighete şi nu mai postează fotografii împreună.

Anunţul despărţirii nu a mirat pe nimeni, ţinând cont că majoritatea fanilor emisiunii „Insula iubirii“ nu puteau înţelege cum de Bogdan a luat-o de soţie pe Hanne după ce aceasta se îndrăgostise în Thailanda de ispita Andi.

image

Chiar dacă divorţul era oarecum aşteptat de toată lumea, momentul în care s-a produs i-a pus pe mulţi pe gânduri. În perioada 11-13 ianuarie 2019, la Timişoara, oraş în care locuieşte Hanne, are loc un târg de nunţi la care participă nimeni altul decât Andi!

image

Pe reţelele de socializare, Andi a postat deja mai multe fotografii prin care promova târgul, iar acum el se află în Timişoara, unde a ajuns împreună cu George, şi el fostă ispită la „Insula iubirii“. Însă, ceea ce i-a uimit pe fanii emisiunii de la Antena 1 este că la acelaşi târg a ajuns astăzi şi Hanne!

image

Coincidenţă sau nu, se pare că Andi şi Hanne se vor afla, pentru cel puţin trei zile, în acelaşi loc. Mai mult decât atât, Andi s-a dus special să îi ofere un trandafir lui Hanne, la standul la care aceasta se afla. Şi, ţinând cont că fosta concurentă de la „Insula iubirii“ abia ar fi divorţat, este posibil ca Andi şi Hanne să reia legătură şi să încerce să formeze un cuplu.

Mai multe fotografii cu Andi şi Hanne la Târgul de nunţi din Timişoara pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg