Andie MacDowell a defilat la Paris purtându-și cu mândrie părul cărunt, dar buclat. Ce apariție de senzație la 64 de ani

4 octombrie, 2022
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (9) jpg

Demonstrație de feminitate, acceptare și conștientizare a valorii. Actrița a fost o apariție de senzație pe podiumul de modă de la Paris, la defilarea ”L’Oréal Paris Le Define Walk Your Worth”.

Andie MacDowell a uimit asistența cu picioarele sale tonifiate, silueta clepsidră, rochia fabuloasă și strălucitoare, despicată în față și nu în ultimul rând părul natural, cărunt, cu care deja se afișează de câțiva ani.

Actrița nu-și mai vopsește podoaba capilară, ca semn al acceptării totale a ceea ce este. Are o tendință înspre natural pe care o poartă într-un mod adorabil. Buclele strânse și lipsa botuxului din obraji și din zona ochilor ne relevă o Andie parcă mai frumoasă ca niciodată.

Exuberantă și fresh, starul din ”Patru nunți și o înmormântare” este dovada că înaintarea în vârstă nu trebuie să fie o sperietoare pentru nimeni.

Diva s-a bucurat de show, de moment, de public și de rochia splendidă, mulată pe corp și accesorizată cu puf.

În zilele noastre, din ce în ce mai multe doamne își acceptă părul cărunt, evitând să mai apeleze la vopsea de păr. Andie MacDowell a fost printre primele vedete care și-a îmbrățișat naturalețea, lucru pe care l-a făcut de la începerea lockdown-ului. Era brunetă, însă pandemia a schimbat-o atât de mult, încât a decis să se arate lumii așa cum este. Și iat-o: este fabuloasă.

O imagine perfectă a brandului pe care îl reprezintă, la categoria 60+.

Despre noua înfățișare, vedeta a vorbit cu sinceritate: ”Am înțeles că instinctul nu m-a înșelat. Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai onestă. Simt că nu mă mai prefac. Simt că îmi îmbrățișez adevăratul eu. Și mi-este foarte bine așa. Simt că părul natural mă prinde mult mai bine. E mai în armonie cu fața mea.”, a mărturisit superba divă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg