Andie MacDowell cucerește Cannes-ul și în 2023. Actrița a fost superbă într-o ținută cafenie

26 mai, 2023

Și în 2023 ne-a fermecat cu stilul său inconfundabil. Căruntă și asumată la 65 de ani, Andie MacDowell a făcut iarăși senzație pe covorul roșu al celebrului festival de film din sudul Franței.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg

Andie MacDowell a participat la premiera filmului Last Summer (L'Été dernier) la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, joi.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (2) jpg

Actrița este dovada vie că se poate îmbătrâni senzual, cu grație, căci starul din ”Sex, Lies, and Videotape” și reprezentanta L'Oréal încă din 1986 arată fabulos ca sexagenară!

A strălucit cu atitudinea sa și ținuta classy, o rochie în nuanțe de bronz, satinată, mulată, cu mâneci lungi și fără vreun decolteu, însă cu o fundă supradimensionată drapată elegant de pe umărul ei stâng și o trenă fluidă la spate. De data aceasta, Andie MacDowell și-a purtat părul cărunt strâns într-un coc și încă o dată face dovada că vârsta este doar un număr.

Piesa de rezistență a ținutei cafenii au fost cerceii aurii statement, care se îmbinau de minune cu nuanțele de bronz ale rochiei.

Andie MacDowell pare că-și savurează de fiecare dată prezența pe covorul roșu de la Cannes. Și alege să fie altfel mereu, în marea de ținute ultra sexy, cu multă piele la vedere.

Ea alege să fie o lady, perfect conștientă de vârsta sa.

La începutul acestui an, Andie MacDowell a divulgat la ”The Jennifer Hudson Show” că prietena ei și colega din The Muse, Sharon Stone, a determinat-o să exploreze lumea aplicațiilor de întâlniri.

Amuzată din cale afară, Andie MacDowell a povestit că a rugat-o pe Sharon să-i povestească, interesată fiind de experiența actriței cu o anumită aplicație de dating. Și a aflat de la însăși vedeta din Basic Instinct că nu a reușit să cunoască decât doi bărbați homosexuali.

Andie MacDowell a recunoscut că oricât ar fi de atrasă de idee, încă nu a reușit să concretizeze întâlnirile în persoană.

”Nu m-am întâlnit cu nimeni live... cred că nu am alocat suficientă energie proiectului”, a glumit actrița.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg