Andie MacDowell mărturisește că detestă cuvântul ”cărunt”. ”Părul meu este orice, numai anost nu”

26 aprilie, 2024

Vedeta din ”Patru nunți și o înmormântare” iubește șuvițele de argint. În ciuda curentului de la Hollywood de a se vopsi, care a prins la majoritatea starurilor, ea își poartă cu mândrie podoaba capilară naturală.

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg

Sunt deja ani buni de când a încărunțit și nu are o problemă cu asta. Andie MacDowell este dovada vie că muzica face tonul, că atitudinea despre propria persoană decide cum te văd, de fapt, ceilalți.

Diva vrea să normalizeze îmbătrânirea la Hollywood. În această luptă surdă cu timpul a vedetelor care apelează neobosit la tratamente estetice mai mult sau mai puțin invazive, actrița își poartă anii cu mândrie. Și o face excepțional, am putea adăuga.

Andie MacDowell este contrariată când aude discuții negative pe tema părului cărunt. Ba mai mult, respinge categoric adjectivul ”anost”, când vine vorba de șuvițele argintii și albe.

Într-un interviu recent, vedeta ajunsă la 65 de ani a clarificat sentimentele ei față de culoarea șuvițelor ei. „Nu le-aș descrie cărunte, ci argintii”, a spus ea pentru NewBeauty. Ea a continuat: „Nu-mi place cuvântul cărunt. Sună plictisitor, tern, anost, ori la părul meu nu este nimic plictisitor, tern sau anost. Argintiul este o culoare frumoasă. Mă simt norocoasă că am aceste nuanțe diverse în păr!”, a spus cu atitudine de femeie sigură Andie MacDowell.

O asemenea tentativă de a-și asuma părul cărunt o vedem și la Regina Letizia a Spaniei, care mai testează uneori terenul doar cu o șuviță argintie lăsată.

Cert este că femeile mature devin din ce în ce mai sigure pe ele și nu se mai lasă pradă acestei disperări că timpul trece. De bună seamă că frumusețea se vede atât de bine într-un corp de femeie mulțumită de ea însăși. Așa cum este, cum a reușit să ajungă până la o anumită vârstă. Până la urmă, fiecare rid e o victorie, nu-i așa?

Este dovada că am supraviețuit, că trăim, că mergem mai departe cu viața, care este bună și ne iubește dacă și noi o iubim.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg