Andra a electrizat publicul la Londra. Prima artistă din România care a concertat pe Wembley Arena

19 martie, 2024

Cântăreața este celebră printre români pentru atmosfera magică pe care o creează în timpul concertelor sale. Nu s-a dezis nici la Londra. Andra cântă cu pasiune multe genuri muzicale.

andra jpg

Și a atins noi culmi ale succesului cu spectacolul extraordinar Tradițional 2, care duminică a ajuns la Londra, pe Wembley Arena.

Astfel, ardeleanca noastră este prima artistă din țară ce a concertat pe Wembley, la Londra, o performanță notabilă. Soția lui Cătălin Măruță nu a avut singură spectacol pe Wembley, ci a fost însoțită de foarte mulți artiști de marcă din muzica populară, precum: Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, dar și Vlăduța Lupău. Românii au electrizat celebra arenă.

Acompaniată de orchestra Fraților Advahov, Andra a încântat sufletele a peste 12.000 de români care au venit din întregul Regat ca să își aline dorul de țară, scrie România TV.

Artista a impresionat cu gestul său înainte de concert! Andra a dat adunarea artiștilor lângă scenă și împreună au spus rugăciunea ”Tatăl nostru”, un început perfect al unei seri magice. Nu întâmplător este una dintre cele mai iubite artiste din România!

Tot Andra a impresionat și anul trecut, când a fost solicitată să cânte imnul României la ultima partidă a echipei naționale din preliminariile Euro 2024, cu Elveția.

Mii de români au venit să o vadă pe Andra pe Wembley Arena, la Londra

Românii stabiliți în Anglia s-au adunat într-un număr impresionant pentru a o vedea pe artistă și pe invitații ei – frații Advahov, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu și mulți alții, scrie protv.ro.

Mii de voci au răsunat la unison pe acordurile piesei "Noi suntem români". Imaginile au fost filmate și postate de artistă pe InstaStory.

”Vă mulțumesc din suflet tuturor celor peste 12500 de români care ați venit să mă susțineți pe Wembley Arena la spectacolul Traditional 2! Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul vostru și pentru că ați făcut acest moment de neuitat posibil!”, a scris Andra pe pagina sa.

Pentru faptul că concertul ei a fost sold out, OVO Arena i-a oferit Andrei o plachetă. Andra a devenit astfel prima artistă din România care primește acest premiu și are onoarea să fie ”afișată” pe holurile OVO Arena, alături de alți mari artiști.

Pe rețelele de socializare, românii s-au întrecut în laude la adresa concertului fenomenal.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg