Andra, declaraţii după ce Cătălin Măruţă a anunţat că are COVID-19. Ce se întâmplă cu copiii lor

1 februarie, 2021
6 catalin maruta andra si eva coronavirus jpg jpeg

Pe 30 ianuarie, Cătăli Măruţă a anunţat că este infectat cu coronavirus. Ce se întâmplă cu Andra, cu copiii lor? Iată primele declaraţii ale cântăreţei!

Cătălin Măruţă a anunţat public că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. „O să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine”, a spus Cătălin Măruţă pe InstaStory.

Ulterior, pe Facebook, el a mai făcut câteva precizări: "Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit! 🤠"

1 catalin maruta coronavirus jpg jpeg

Se pare că prezentatorul va continua emisiunea de la Pro TV, va transmite de acasă. 

Cătălin Măruţă nu e în carantină singur, ci alături de Andra şi de fetiţa lor Eva. Cel care lipseşte este David, fiul lor. Se pare că situaţia lui e alta, nu are coronavirus.  “David nu poate să fie în gaşca noastră, el este în gaşca cealaltă. Eu, mami şi Eva într-o gaşcă, iar David în altă gaşcă”, a mai transmis acesta. Se pare că Măruţă a lăsat de înţeles că el, Andra şi fetiţa lor au COVID-19, iar David a reuşit să nu contracteze virusul, scrie protv.ro.

Andra, declaraţii după ce Măruţă a anunţat că are coronavirus

"Familia cu mine? ✅Jocuri multe? ✅ Acadele ? ✅ Filme online? ✅Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveţi grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗", a transmis Andra pe reţelele de socializare.

De asemenea, a postat şi câteva filmuleţe la InstaStory în care apare alături de Eva şi Cătălin. Întrebată de Cătălin cum se simte, artista a răspuns: “Suntem bine!”

2 andra si eva coronavirus jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg