Andra: „M-am îngrăşat 5 kilograme“

25 martie, 2015
andra a confirmat ca e insarcinata png

După ce toată lumea a aflat că va deveni din nou mămică, artista a confirmat pentru Pro TV că va aduce pe lume o fetiţă şi a vrut să-şi asigure fanii că se simte foarte bine, sarcina intrând deja în a cincea lună de evoluţie.

După ce toată lumea a aflat că va deveni din nou mămică, artista a confirmat pentru Pro TV că va aduce pe lume o fetiţă şi a vrut să-şi asigure fanii că se simte foarte bine, sarcina intrând deja în a cincea lună de evoluţie.

Andra şi Cătălin Măruţă au confirmat ieri că urmează să devină părinţi pentru a doua oară.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!", le-a scris cântăreaţa fanilor ei, via Facebook.

Tot ieri, Andra a făcut primele declaraţii pentru Pro TV şi a mărturisit că este în culmea fericirii, mai ales că a aflat că, de data aceasta, va avea o fetiţă.

„Suntem bucuroşi, deja e sarcina avansată, avem cinci luni. E foarte bine fetiţa şi de-abia aşteptăm. Vreau să o văd, să o iau în braţe. E normal să se vadă burtica, avem cinci luni şi două săptămâni. Am văzut fetiţa la ecograf şi o să îi punem numele Maria Ioana, după numele bunicilor lui Cătălin. Maria cu siguranţă, la al doilea ne mai gândim. O să încercăm Ioana, Eva sau Alma. Momentan nu mai am greţuri, e mai bine. Am doar mici dureri de spate. Până acum nu am avut pofte, dar abia acum încep. M-am îngrăşat cinci kilograme, câte unul pe fiecare lună. Primesc sfaturi de la apropiaţi, dar important este să vină sănătoasă pe lume“, a spus Andra pentru Pro TV.

image

Citeşte şi:

Andra, gravidă cu al doilea copil

Cătălin Măruţă a aflat în timpul unei emisiuni că urmează să fie tătic pentru a doua oară.

„Când am aflat, el era în emisie. Am făcut testul de sarcină şi după i-am trimis poza. Amândoi am fost în stare de şoc. Eu am plâns de fericire. Am aflat că e fetiţă chiar de ziua lui Cătălin. Dacă în perioada asta ne strălucesc ochii, să ştiţi de la ce este. David spune că e cel mai bun frate, deja. Momentan îl pregătim, îl responsabilizăm şi încercăm să îi spunem că trebuie să aibă grijă de surioara lui“, a mai dezvăluit Andra.Recente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg