Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, juraţii de la “Românii au talent”

18 iulie, 2010

“Românii au talent”, emisiunea ce va fi difuzată de ProTV, şi-a desemnat juraţii. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au misiunea de a alege cei mai talentaţi români şi de a-i aduce în faţa întregii ţări. Andra este nerăbdătoare să descopere ce au de oferit românii care vor veni la preselecţii.

“Românii au talent”, emisiunea ce va fi difuzată de ProTV, şi-a desemnat juraţii. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au misiunea de a alege cei mai talentaţi români şi de a-i aduce în faţa întregii ţări.

Andra este nerăbdătoare să descopere ce au de oferit românii care vor veni la preselecţii. Artista recunoaşte că unul din lucrurile pe care va pune mare preţ în jurizare este originalitatea.“Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar şi amprenta personală. De asemenea, ştiu că în aceste situaţii aflăm câte ceva şi despre viaţa personală a concurenţilor, iar în cazul multora, poveştile de viaţă vor fi probabil impresionante.” Mihai Petre nu va ierta nicio greşeală şi este gata să facă o selecţie riguroasă a celor veniţi la preselecţie. La rândul lui, Andi a spus: “Ca jurat, o să fiu exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi. Uşor înţepător, dar înţelegător şi respectuos”. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu îî aşteaptă pe români la preselecţiile din Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}