Andra se declară copleșită, după emoțiile fantasticului concert de la Londra

21 martie, 2024

Artista și invitații săi au creat împreună cu românii din Marea Britanie o seară magică duminică. Surprizele nu se opresc aici, turneul va continua pentru diaspora, și în Germania, la Stuttgart, pe 6 aprilie.

Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg

De concertul special se vor bucura și românii din România, care vor avea ocazia să-l vizioneze în aprilie, la Sala Palatului din București.

Imaginile și înregistrările concertului Tradițional 2 de duminică s-au viralizat în online, căci artista născută la Turda a electrizat Londra, împreună cu invitații săi de marcă. Momentele au fost incredibil de emoționante, iar concertul de pe Wembley Arena s-a ținut cu casa închisă. Complet sold out, peste 12.000 de spectatori au venit să cânte și să danseze melodiile tradiționale cele mai cunoscute, selectate pe regiuni.

Pe conturile sale de socializare, Andra a publicat fotografii și înregistrări de la concertul care a fost fabulos, iar oamenii au felicitat-o pentru prestație. Laudele la adresa artiștilor care au făcut senzație la Londra nu mai contenesc, iar românii din diaspora i-au transmis artistei că o așteaptă în Spania, în Italia, în Germania, peste tot pe unde românii lucrează și s-au stabilit. Emoția care s-a format pe Wembley Arena ne arată cât de puternice sunt legăturile cu țara mamă, legături care nu se uită și nu se pierd niciodată, indiferent de timpul petrecut peste hotare.

Andra însăși este copleșită de atmosfera superbă care s-a creat la Londra și are doar cuvinte de laudă și mulțumire pentru cei peste 12.000 de oameni care au venit la spectacol.

”Să emoționezi un om cu muzica ta este uimitor, să simți emoția unei săli cu peste 12,500 de persoane care cântă, dansează, aplaudă este de-a dreptul copleșitor. Aceste imagini surprind 1% din ce s-a întâmplat pe OVO Wembley Arena, la Londra. De Ziua Fericirii, pot să spun că așa arată fericirea unui artist! Vă mulțumesc!”, a scris artista pe contul său oficial, unde a adăugat imagini de la marele concert pe care l-a susținut magistral cu orchestra Fraților Advahov, cu invitații săi speciali, printre care s-au numărat: Maria Dragomiroiu, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Cornelia și Lupu Rednic, Zdob & Zdup, Vlăduța Lupău, Aurora și Săndel Mihai, fratele și cumnata Andrei.

Foto: Arhiva artistei Andra



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg