Andra şi Măruţă s-au întors din vacanţa din Dubai

17 ianuarie, 2011
dscf0726 jpeg

La sfârşitul lui 2010, Andra şi Cătălin Măruţă au fugit, din nou, spre ţările calde, pentru a întâmpina Noul An. Este pentru al treilea an consecutiv când cei doi petrec Revelionul în Emiratele Arabe Unite.

Cei doi au petrecut Revelionul, pentru al treilea an consecutiv, în Emiratele Arabe Unite.

La sfârşitul lui 2010, Andra şi Cătălin Măruţă au fugit, din nou, spre ţările calde, pentru a întâmpina Noul An. „Vacanţa în Dubai a fost perfectă, aşa cum era de aşteptat! Am fost alături de unii dintre cei mai buni prieteni ai noştri. Cel puţin până acum, n-am găsit nicio tentaţie mai mare decât Dubaiul, care mi-a confirmat că e una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă, mai ales de Revelion“, recunoaşte prezentatorul emisiunii „Happy Hour“ de la Pro TV.

image

Şi pentru că este un soţ grijuliu, Cătălin Măruţă s-a asigurat că soţiei lui şi bebeluşului lor care urmează să vină pe lume nu le va lipsi nimic. „Andra s-a simţit foarte bine, având în vedere că, într-adevăr, sarcina e avansată. Din fericire, n-a existat niciun incident, s-a întors cu o stare bună şi un tonus maxim. Bine, s-a protejat cât a putut de soare, de plimbările prea lungi sau de distracţiile agitate, n-a pierdut nopţile, s-a odihnit şi a fost totul ok“, a povestit viitorul tătic.

Cât despre poftele Andrei, care acum se pregăteşte pentru show-ul „Românii au talent“, Maruţă recunoaşte ca s-a străduit să-i facă pe plac soţiei sale: „A avut nişte pofte simpatice, de exemplu a mâncat mult pepene roşu (n.r., preferatul Andrei). Era foarte bun şi, după cum ştim, e şi foarte sănătos“, a continuat el.

Dacă Andra a fost mai atentă cu expunerea la soare şi mai reţinută cu distracţiile, Cătălin nu a ratat nimic: „Eu, unul, nu am evitat mai nimic, recunosc. M-am aventurat sub soare şi în apă, cam la orice oră. S-a găsit şi timp pentru relaxare, în măsura în care asta înseamnă plimbări lungi, seri savuroase în restaurant şi ceva shopping“, a completat gazda de la „Happy Hour“.

image

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg