Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

9 august, 2013
botez david maruta 1 jpeg

La toamnă! Cel puţin, acesta este planul artistei, care vrea cu orice preţ să-şi mărească familia şi, de ce nu, să aibă o fetiţă, de această dată. Aşa că, Măruţă, pregăteşte-te să schimbi iar scutece!

La toamnă! Cel puţin, acesta este planul artistei, care vrea cu orice preţ să-şi mărească familia şi, de ce nu, să aibă o fetiţă, de această dată. Aşa că, Măruţă, pregăteşte-te să schimbi iar scutece!

Andra şi Cătălin sunt foarte fericiţi de când viaţa lor s-a completat atât de frumos cu micuţul David, astfel încât au decis că vor să mai facă un copil şi, cu puţin noroc, poate îi vor dărui fiului lor o surioară.

image

„Vreau să rămân gravidă la toamnă!“, a dezvăluit artista pentru wowbiz.ro, care a ales ca momentul să se petreacă în timpul vacanţei următoare.

„David este viaţa mea şi a lui Cătălin! Îl iubim şi-l răfăţăm mereu şi ne minunăm ce repede a crescut! Tocmai de aceea, nu vreau să las să mai treacă timpul şi intenţionez să mai aduc pe lume încă un urmaş! Doar aşa e bine, să nu fie diferenţă mare de vârstă între copii!“, a continuat ea.

image

„Aşa că, am hotărât ca, după ce mă mai liniştesc cu concertele şi mă axez mai mult pe emisiunea la care sunt jurat, eu şi Măruţă să plecăm într-o vacanţă, doar noi doi, şi, acolo, vom încerca să lucrăm şi la aşa ceva! Dacă va vrea Dumnezeu şi nu voi avea probleme, cine ştie, la anul, voi deveni, din nou, mămică!“, a mai spus ea, plină de entuziasm.

image

Foto: pagina oficială, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate