Andrea Bocelli și promisiunea pe care Regina Elisabeta i-a făcut-o în timpul unei întâlniri private

10 noiembrie, 2023

Tenorul italian Andrea Bocelli s-a bucurat de o relație strânsă cu familia regală britanică, iar acum ceva vreme a împărtășit o poveste neașteptată despre un moment privat cu Regina Elisabeta.

1 andrea bocelli dupa coronavirus 3 jpg jpeg

Andrea Bocelli, celebrul tenor italian, are fani din întreaga lume datorită vocii sale, printre fani fiind și familia regală britanică.

Andrea Bocelli, în vârstă de 65 de ani, are o relație de prietenie cu mai mulți regali, acesta având onoarea de a cânta la nunta prințesei Eugenie și a lui Jack Brooskbank în octombrie 2018 și, ulterior, la festivitățile de la Jubileul Reginei din 2022. 

Vedeta de operă a avut o legătură strânsă cu Regina Elisabeta, iar recent a rememorat o poveste despre un moment privat pe care l-au împărtășit împreună înainte de moartea ei.

Amândoi erau pasionați de cai. Andrea Bocelli chiar a transformat un hotel de pe malul mării din Toscana în grajduri, în apropierea casei sale. El a declarat pentru Belfast Telegraph în 2018 că a vorbit cu regina în timp ce vizita Windsor la câteva zile după nunta prințesei Eugenie și, deși cei doi au ieșit să se uite la caii ei, au avut prea puțin timp pentru o plimbare atunci, scrie Mirrror

Andrea Bocelli a spus: „Ea a promis. A spus că o dată, când voi fi în Anglia și voi fi un pic mai puțin ocupat, putem face plimbarea". Artistul a vorbit, de asemenea, despre experiența de a cânta la nunta regală a lui Eugenie, despre care se crede că a fost o "favoare" pentru prietena sa, mama miresei, Sarah Ferguson.

Andrea Bocelli a spus că, în ziua nunții, a avut "probleme cu vocea. Eram foarte obosit". Sigur invitații nu au observat, vocea sa frumoasă a răsunat în toată Capela St George. El a dezvăluit că l-a adus cu el pe fiul său Matteo ca însoțitor și că băiatul de 16 ani a fost în culmea fericirii când a descoperit că stătea alături de topmodelul Kate Moss.

Nunta nu a fost ultimul eveniment regal la care Andrea Bocelli a fost cap de afiș. Patru ani mai târziu, a cântat la petrecerea de la Jubileul Reginei din 2022, fiind din nou susținut de orchestră în timp ce cânta aria lui Giacomo Puccini, Nessun Dorma.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg