Andreea Antonescu, sexy şi la vaccinat: “Ştiu că este un subiect delicat''

5 mai, 2021
2 andre9 jpg jpeg

Andreea Antonescu a participat la Survivor România, iar acum se pregăteşte pentru Asia Express. Hotărâtă să nu se îmbolnăvească când are de tras într-o competiţie cu o miză aşa mare, artista nu a mai stat pe gânduri şi s-a vaccinat.

Ba mai mult, Andreea a ţinut să poarte şi în momentul vaccinării o ţinută sexy. Cântăreaţa a purtat un maieu ce lăsa să se întrevadă nurii cu care a făcut furori în Playboy.

1 vaccin jpg jpeg

“Ştiu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naşte controverse şi aş aprecia dacă veţi înţelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie şi nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influenţez pe cineva, fără a avea alte intenţii, fără a fi remunerată în vreun fel!

stanga
dreapta
1 vaccin jpg jpeg

Îmi doresc doar să revin la viaţa fericită pe care o aveam înainte şi pe care promit să o apreciez mai mult şi bineînţeles, îmi doresc să renunţ la mască! Gândiţi-vă la sănătatea voastră şi alegeţi ce-i mai bine pentru voi!”, a mărturisit Andreea Antonescu.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg