Andreea Bălan, cu gândul la drama care-i putea fi fatală: „Aş fi vrut să fiu deconectată de la aparate dacă rămâneam în comă“

28 iunie, 2019
1 andreea balan jpg jpeg

La începutul lunii martie, Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite, chiar în ziua care trebuia să fie o adevărată sărbătoare pentru artistă.

În timpul naşterii, Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator, iar artista a fost salvată de medicii care se aflau alături de ea. Cu toate acestea, ea a stat internată o săptămână în spital, după care s-a întors acasă, însă au apărut unele complitaţii şi a fost internată din nou. Astfel, în loc să se bucure că a adus pe lume un nou copil, artista şi-a petrecut aproape toată luna martie în spital.

La aproape patru luni de la acele probleme, Andreea Bălan se gândeşte în continuare la drama care-i putea fi fatală, dezvăluind în emisiuena lui Dan Capatos de la Antena 1 că, dacă ar fi rămas în comă după operaţie, şi-ar fi dorit să fie deconectată de la aparate.

„Pentru că mi s-a întâmplat ceea ce mi s-a întâmplat, eu am avut un şoc emoţional cât am fost în spital şi mi-am dat seama că dacă noi nu suntem căsătoriţi, George nu avea puterea şi dreptul să mă deconecteze de la aparate, dacă ar fi fost ceva foarte grav cu mine. Asta pe mine m-a şocat şi mi-am dat seama că vreau să fac şi lucrul ăsta neapărat, vreau să facem actele şi nunta. Nu vreau ca părinţii mei să aibă această decizie îngrozitoare. Alta e să fie soţul. Eu aşa am gândit. Nu te gândeşti la lucrul ăsta, până nu ţi se întâmplă. Eu nu m-aş fi gândit niciodată că pot să ajung într-o ipostază în care soţul meu să fie nevoit să mă deconecteze. Eu n-aş fi vrut să rămân conectată la aparate. Eu aş fi vrut să fiu deconectată dacă rămâneam cu sechele sau în comă. Decizia nu o lua mama, nu putea să o ia tata şi trebuia să o ia el. Cum m-am trezit, m-am gandit... wow, suntem atât de fragili“, a spus Andreea Bălan.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}