Andreea Bălan, declaraţie halucinantă despre bolnavii de cancer

17 septembrie, 2015
Andreea Balan copiii cu leucemie jpeg
image

După Olivia Steer, care şi-a atras antipatii cu părerile sale legate de vaccinarea copiilor, cântăreaţa şochează cu declaraţii referitoare la părinţii care au copii bolnavi de cancer.

Andreea Bălan a postat pe Facebook o declaraţie şocantă, acuzându-i pe părinţi pentru situaţia în care au un copil bolnav de cancer. Şi nu-i învinovăţeşte de neglijenţă, ci pune îmbolnăvirea copiilor lor pe seama unei „karme proaste“ a acestora. „Suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se întâmplă şi culegem ceea ce sădim. Viaţa e făcuta din alegeri“, crede Andreea Bălan, după ce a citit mai multe cărţi motivaţionale.

image

„Nu ştiu dacă aşa se poate explica moartea unui copil de leucemie....“, a fost replica unui fan. Dar Andreea i-a răsăpuns prompt: „Copilul care moare de leucemie poartă greşelile părinţilor şi boala reprezintă o pedeapsă pentru ei. De aceea trebuie mereu să facem bine oriunde, oricui pentru că viaţa/karma ni se întoarce într-un fel sau altul“.

Această declaraţie ne aminteşte de scandalul iscat anul trecut de Olivia Steer, care a atacat vaccinurile şi campaniile de vaccinare ale copiilor împotriva unor boli devastatoare cum ar fi poliomelita: „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave, autism. Mă ţin departe de ele“, a spus atunci soţia lui Andi Moisescu.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate