Andreea Bălan, despre Keo: „Nu vom rămâne amici“

29 mai, 2014

Deşi s-au iubit timp de şapte ani, între cei doi artişti n-a mai rămas nimic de spus, mai ales după despărţirea cu surle şi trâmbiţe provocată de relaţia paralelă a lui Keo cu o tânără cu ambiţii muzicale.

Deşi s-au iubit timp de şapte ani, între cei doi artişti n-a mai rămas nimic de spus, mai ales după despărţirea cu surle şi trâmbiţe provocată de relaţia paralelă a lui Keo cu o tânără cu ambiţii muzicale.

De-abia după ce i-a dat un ultimatum lui Keo, Andreea Bălan a aflat care este adevărata faţă a partenerului ei, care o înşela de cel puţin un an cu o domnişoară, ce-şi spune Misty.

Lucrurile s-au complicat şi mai mult, de vreme ce Andreea şi Keo împart acelaşi duplex, contruit pe terenul lui Keo. Mulţi, însă, au crezut că cei doi vor reveni la sentimente mai bune, iar apropiaţii lor chiar au încercat să-i împace. Dar eforturile lor au fost zadarnice.

„Nu ne-am împăcat şi este exclusă o împăcare. Lumea vorbeşte despre acest lucru, pentru că stăm în aceeaşi casă. Poate peste vreo 20 de ani se poate pune problema unei împăcări. Ne întâlnim destul de des, având în vedere că locuim în acelaşi loc. Au fost vorba doar de întâlniri civilizate. Ce-i drept, după două luni de la despărţire, nu am simţit nimic când l-am văzut. Timpul a şters durerea şi a lăsat amintirile plăcute. Nu suntem nici măcar amici, nu vom fi nici măcar prieteni. S-a terminat, merg mai departe, sunt tânără şi am timp. Sunt convinsă că o să vină bărbatul la care visez“, a spus Andreea Bălan la „Acces Direct“.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg