Andreea Bălan, despre procesul cu George Burcea, fostul soț: „A spus tot felul de prostii”

3 mai, 2023

Chiar dacă a divorțat de el, Andreea Bălan încă e în proces cu fostul soț, George Burcea. L-a dat în judecată pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut despre ea!

andreea balan si george burcea nunta jpeg

Invitată recent în podcastul lui Jorge, Andreea Bălan a dezvăluit că a decis să îl dea în judecată pe George Burcea, fostul soț și tatăl fetițelor ei pentru calomnie. A explicat că doar așa putea să îl convingă să nu mai spună lucruri neadevărate despre ea în presă.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. 

E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine. Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Chiar dacă au divorțat cu scandal și nu au o relație bună, Andreea Bălan îi este recunoscătoare lui George Burcea. „E bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare! Îmi doresc chiar să fie fericit!

E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe înr-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum pentru că există stabilitate e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a mai declarat Andreea Bălan despre George Burcea, care are o relație de multă vreme cu Viviana Sposub.

„Îți dorești și tu ce are el acum?”, a mai întrebat-o Jorge pe Andreea Bălan, referindu-se la o relație stabilă. „Nu știu ce are el acum, că nu cunosc ce are el acuma. Eu cred că el nu e în punctul în care sunt eu ca dezvoltare spirituală și emoțională și atunci eu nu am cum să am ce are el și el ce am eu. Eu am trecut prin mai multe lucruri și după despărțirea de el!”, a mai zis cântăreața. 

Foto: arhivă, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg