Andreea Bălan, detalii neaşteptate despre separarea de George Burcea: "El e cel care nu-şi mai doreşte familie"

2 martie, 2020
5 andreea balan si george burcea divort 1 jpg jpeg

După zile întregi de zvonuri, Andreea Bălan a confirmat că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Artista a oferit acum detalii despre separarea de soţ, la insistenţele fanilor. 

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a trecut prin mai multe momente dureroase, dar a fost o învingătoare şi le-a făcut faţă cu brio. A luptat, s-a ambiţionat, a fost perseverentă şi a reuşit să îşi vadă de cariera ei, de viaţa ei personală. Acum, Andreea Bălan a anunţat că s-a separat de soţ. La cinci luni de la nuntă, cei doi nu mai formează un cuplu. 

Mulţi fani i-au cerut îndrăgitei artiste să spună adevărul, să declare tot ce se întâmplă în cosnicia ei. Ea a făcut câteva declaraţii: "Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔 In rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧"

6 andreea balan jpg jpeg

Pe Instagram, unde este foarte activă, Andreea Bălan le-a dat replica celor care o condamnă că s-a despărţit de George Burcea. Comentând la o poză pe care tot ea a postat-o, Andreea Bălan îi spune unei fane că nu ea este cea care renunţă, ci că George Burcea „nu-şi mai doreşte familia”. „Vă rog mult să nu-mi mai trimiteţi astfel de mesaje, că eu renunţ, ca şi cum totul este la mine. El este cel care nu-şi mai doreşte familie”, a scris Andreea Bălan pe o reţea socială.

Andreea Bălan, declaraţii despre divorţul de George Burcea 

Andreea Bălan, până acum, nu a făcut declaraţii despre acest subiect sensibil. Acum a luat atitudine, mai ales după ce fanii i-au cerut în repetate rânduri să spună adevărul: ”Nu s-ar mai scrie şi o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declaraţie, scurtă şi la obiect, punct.”. Cântăreaţa le-a răspuns: "Nu suntem împreună. (...) Adevărul e în toată presa", a spus artista pe Instagram săptămâna trecută.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg