Andreea Bălan la Pro TV. Celebra artistă a apărut în două emisiuni ale postului concurent Antenei 1. Primele declaraţii

9 decembrie, 2020
5 andreea balan la pro tv 1 jpg jpeg

Andreea Bălan are de peste 10 ani contract cu Antena 1. A fost şi este implicată în multe proiecte ale trustului, dar iată că acum a apărut şi la Pro TV, chiar în două emisiuni. Despre ce este vorba mai exact?

Pe Andreea Bălan o vedem de ani de zile, chiar de zeci de ani, în exclusivitate la Antena 1. Cu multă vreme în urmă a semnat un contract cu postul de televiziune şi doar acolo a apărut, eventual şi la Antena Stars sau Antena 3. Nu am văzut-o niciodată la Pro TV, la Prima TV sau alte posturi de televiziune private. Iată că lucrurile s-au schimbat acum, pentru moment. 

Andreea Bălan a apărut la Pro TV în repetate rânduri, mai exact de două ori, în direct, în platourile de televiziune. Despre ce este vorba mai exact? În urmă cu aproximativ un an de zile, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au relansat proiectul lor "Andre". Acum cântă împreună ca acum ani de zile, când erau tinere şi aveau milioane de fani. Au stabilit un record atunci, au vândut milioane de albume. 

Iată că am văzut-o acum pe Andreea Bălan în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Cântăreaţa a apărut în direct la Pro TV, de la ora 15.00. Cântăreaţa a fost prezentă în platou alături de Andreea Antonescu, împreună au cântat noua lor melodie, "Nostalgii". Au glumit alături de prezentator care a fost mulţumit de prezenţa Andreei Bălan în emisiune, pentru prima dată: "Fetelor, vă mulţumim mult. Succes cu noua piesă."

Nu a fost singura emisiune în care Andreea Bălan a apărut la Pro TV. Aceasta a fost prezentă şi la "Vobeşte lumea" alături de Andreea Antonescu. Şi-au prezentat şi acolo melodia, au dansat, au făcut show aşa cum ne-au obişnuit. Cove şi Adela Popescu le-au făcut cele mai frumoase complimente. 

Prezentatorii au spus: "Andreea Bălan pentru prima oară la noi în platou. Bine ai venit!". Cântăreaţa a reacţionat imediat: "Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa Nostalgii cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră".

7 andreea balan la vorbeste lumea 2 jpg jpeg

În seara de 8 decembrie, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au fost prezente la Antena 1, la "Xtra Night Show". Acolo Andreea Bălan a explicat cum s-a întâmplat să apară la Pro TV: "Am primit derogare şi de aceea." Şi Andreea Antonescu a primit derogare de la Pro TV, ea a apărut în repetate rânduri acolo, a participat la "Ferma". 

4 trupa andre 1 jpg jpeg

Foto: Captură TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg