Andreea Bălan la Pro TV. Celebra artistă a apărut în două emisiuni ale postului concurent Antenei 1. Primele declaraţii

9 decembrie, 2020
5 andreea balan la pro tv 1 jpg jpeg

Andreea Bălan are de peste 10 ani contract cu Antena 1. A fost şi este implicată în multe proiecte ale trustului, dar iată că acum a apărut şi la Pro TV, chiar în două emisiuni. Despre ce este vorba mai exact?

Pe Andreea Bălan o vedem de ani de zile, chiar de zeci de ani, în exclusivitate la Antena 1. Cu multă vreme în urmă a semnat un contract cu postul de televiziune şi doar acolo a apărut, eventual şi la Antena Stars sau Antena 3. Nu am văzut-o niciodată la Pro TV, la Prima TV sau alte posturi de televiziune private. Iată că lucrurile s-au schimbat acum, pentru moment. 

Andreea Bălan a apărut la Pro TV în repetate rânduri, mai exact de două ori, în direct, în platourile de televiziune. Despre ce este vorba mai exact? În urmă cu aproximativ un an de zile, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au relansat proiectul lor "Andre". Acum cântă împreună ca acum ani de zile, când erau tinere şi aveau milioane de fani. Au stabilit un record atunci, au vândut milioane de albume. 

Iată că am văzut-o acum pe Andreea Bălan în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Cântăreaţa a apărut în direct la Pro TV, de la ora 15.00. Cântăreaţa a fost prezentă în platou alături de Andreea Antonescu, împreună au cântat noua lor melodie, "Nostalgii". Au glumit alături de prezentator care a fost mulţumit de prezenţa Andreei Bălan în emisiune, pentru prima dată: "Fetelor, vă mulţumim mult. Succes cu noua piesă."

Nu a fost singura emisiune în care Andreea Bălan a apărut la Pro TV. Aceasta a fost prezentă şi la "Vobeşte lumea" alături de Andreea Antonescu. Şi-au prezentat şi acolo melodia, au dansat, au făcut show aşa cum ne-au obişnuit. Cove şi Adela Popescu le-au făcut cele mai frumoase complimente. 

Prezentatorii au spus: "Andreea Bălan pentru prima oară la noi în platou. Bine ai venit!". Cântăreaţa a reacţionat imediat: "Aveţi un platou foarte frumos! Mă bucur! Pentru prima oară aici, sper să mai revin când mai am derogare. Mă bucur foarte mult să vă văd şi să cântăm aici piesa Nostalgii cu al doilea videoclip pe care l-am lansat după reunirea noastră".

7 andreea balan la vorbeste lumea 2 jpg jpeg

În seara de 8 decembrie, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au fost prezente la Antena 1, la "Xtra Night Show". Acolo Andreea Bălan a explicat cum s-a întâmplat să apară la Pro TV: "Am primit derogare şi de aceea." Şi Andreea Antonescu a primit derogare de la Pro TV, ea a apărut în repetate rânduri acolo, a participat la "Ferma". 

4 trupa andre 1 jpg jpeg

Foto: Captură TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}