Andreea Bălan, o nouă fotografie din spital: „După ce am pupat copilul, am intrat în stop cardio-respirator“

8 martie, 2019
Andreea Bălan are dureri cumplite ”Vreau morfină, mor” VIDEO jpeg

Cu doar o zi înainte de a fi externată din spital, Andreea Bălan a intrat în direct la Antena 1 pentru a vorbi despre problemele pe care le-a avut în această săptămână.

„Am avut noroc. Un caz ca ăsta se întâmplă o dată la 80.000 de naşteri. Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Imediat după ce am pupat copilul, am intrat în stop cardio-respirator. Nu mai îmi aduc aminte nimic. Toate lucrurile astea mi le-au povestit doctorii. Mi-au spus că au început resuscitarea.  Resuscitarea a durat un minut, până inima a început să-mi bată. După, m-au deschis din nou pentru că sângeram şi trebuiau să mă cureţe. Am făcut câteva RMN-uri să vadă dacă mi-a fost afectat creierul. Chiar dacă aş avea ceva la creier, nu v-aş spune“, a început Andreea Bălan seria dezvăluirilor.

Apoi, ea a vorbit despre perioada de recuperare şi despre momentul în care se va întoarce pe scenă, afirmând totodată că îşi poate relua viaţa normală şi că nu are nicio restricţie: „Mi se pare că sunt la fel ca înainte. O să mă vindec după două luni, după şase luni o să încep să dansez. În continuare o să fac show. Peste patru luni o să mă vedeţi aruncată de Petrişor prin concerte. Specialiştii mi-au spus că pot să-mi reiau viaţa normală. La inimă n-am nimic. N-am absolut nicio restricţie“.

Andreea Bălan a vorbit şi despre momentul în care soţul ei, George Burcea, a aflat că ea a suferit un stop cardio-respirator: „George a fost foarte şocat. A rămas traumatizat. Mă iubeşte, e normal să fie aşa. Doctorii i-au spus lui George de probleme după ce am păţit stopul cardio-respirator. După ce a ieşit Clara, o asistentă l-a luat de acolo ca să nu vadă resuscitarea. Nu ştia în acel moment că eu intrasem în stop cardio-respirator“.

andreea balan poza spital jpg jpeg

Mai mult decât atât, pentru a-şi ţine la curent şi fanii de pe reţelele de socializare cu starea ei de sănătate şi pentru a-i asigura pe aceştia că fetiţa ei este bine, Andreea Bălan a postat pe Instagram o fotografie din spital, în care apare alături de micuţă. „Ia priviţi ce minune am eu aici. E sănătoasă, cântăreşte 3190g, are 49 cm, e cuminte şi papă mult. Sunt o norocoasă“, a fost mesajul postat de artistă alături de fotografia care a strâns aproape 50.000 de like-uri.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg