Andreea B─âlan, prima fotografie de pe patul de spital, dup─â ce a fost internat─â din nou: ÔÇ×Au ap─ârut alte hematoame care trebuiesc operateÔÇť

21 martie, 2019
1 andreea balan poze spital jpg jpeg

După ce pe 4 martie a născut din nou, aducând pe lume a doua fetiţă pe care o are cu George Burcea, Clara Maria, în timpul operaţiei de cezariană suferint un stop cardio-respirator, iar pe 15 martie a fost operată pentru eliminarea unor hematoame, Andreea Bălan a ajuns din nou în spital, pentru a treia oară în două săptămâni!

Informa┼úia a fost oferit─â ├«n exclusivitate de jurnali┼čtii de la Spy News, iar Andreea B─âlan a dorit s─â fac─â lumin─â ├«n aceast─â privin┼ú─â, post├ónd pe Instagram mai multe fotografii realizare pe 15 ┼či pe 21 martie.

ÔÇ×├Än urma celor scrise azi ├«n pres─â, confirm faptul c─â s─âpt─âm├óna trecut─â, pe 15 martie, am avut o interven┼úie chirurgical─â, cu anestezie general─â ┼či terapie intensiv─â, de eliminare a unor hematoame care s-au format din cauza opera┼úiei complicate prin care am trecut pe 4 martie, c├ónd s-a n─âscut Clara, opera┼úie cu embolie amniotic─â ┼či stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar. ├Än acest moment m─â aflu din nou ├«n spital, deoarece au ap─ârut alte hematoame care trebuiesc operate ┼či eliminate. Astfel de cazuri sunt rare ┼či ┼úin de anticoagularea s├óngelui ├«n urma opera┼úiei grele prin care am trecut pe 4 martie. V─â voi ┼úine la curent cu evolu┼úia mea. ┼×i z├ómbetul e mereu la locul lui chiar dac─â sunt pe patul de spitalÔÇť, a scris Andreea B─âlan ├«n dreptul fotografiilor.

3 andreea balan poze spital 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 andreea balan poze spital jpg jpeg
2 andreea balan poze spital 2 jpg jpeg
3 andreea balan poze spital 3 jpg jpeg

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO