Andreea Bălan se căsătoreşte. Iată cum va fi nunta!

21 februarie, 2017
andreea balan png

Andreea Bălan se căsătoreşte luna viitoare cu iubitul său, actorul George Burcea. Şi, pentru că este un moment foarte important din viaţa celor doi artişti, asta după naşterea fetiţei cuplului, Ella, ceremonia va avea loc într-un loc foarte special. 

Andreea visează la o nuntă ca în filme, dar nu aşa cum orice fată îşi doreşte. Cântăreaţa vrea ca ceremonia sa fie una intimă, pe o plajă din America, aceeaşi plajă pe care s-a filmat pelicula 'Sunset Beach'. Pentru că nu au avut deloc concediu de când s-a născut micuţa Ella, cei doi iubiţi vor pleca luna viitoare peste Ocean pentru a îmbina utilul cu plăcutul - artista va filma un nou videoclip, Geroge va vizita pentru prima oară America, vor avea parte şi de un concediu binemeritat şi vor profita de ocazie pentru a spune " DA", chiar pe plajă.

„Am fost şi anul trecut şi acum doi ani, deşi eram cu George, dar nu l-am luat, pentru că m-am dus strict cu treabă. Anul acesta am zis că mă duc şi cu treabă, dar fac şi o vacanţă. Mai ales că noi în ianuarie nu am avut vacanţă, că am stat cu Ella. Fiind foarte micuţă, nu am vrut să o părăsim”, a povestit cântăreaţa.

image

Visul Andreei şi a lui George va deveni realitate luna viitoare. Deşi sunt părinţi de patru luni, cei doi nu îşi vor lua fetiţa la nuntă pentru că zborul cu avionul este foarte lung şi obositor. După întoarcerea din scurta vacanţă, cei doi vor organiza botezul fetiţei, dar, spune Andreea, momentan nu-şi vor oficializa relaţia la starea civilă. Şi, chiar dacă acest lucru se va întâmpla, artista este hotărâtă să-şi păstreze numele de familie întrucât este cunoscută pe scenă ca Andreea Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu de doi ani şi, în doar câteva săptămâni, vor  deveni soţ şi soţie.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}