Andreea Bălan: "Sper să găsesc bărbatul potrivit! Cred în iubire şi poate mă voi recăsători la un moment dat"

14 aprilie, 2020
5 andreea balan despre un nou barbat jpg jpeg

Andreea Bălan suferă că fiicele sale nu vor creşte alături de tatăl lor, dar artista, la un moment dat, va fi pregătită să spună din nou da iubirii, să înceapă o relaţie cu alt bărbat.

Mulţi ani la rând, Andreea Bălan s-a focusat asupra carierei sale, asupra concertelor pe care le-a susţinut, asupra show-urilor de senzaţie. Uneori, viaţa personală a lăsat-o pe locul doi. De când a devenit mamă, viaţa ei s-a schimbat, a realizat cât de importantă este familia, cât de mult îşi iubeşte fiicele. Din păcate, la început de an, vedeta a trecut printr-un episod mai muţin plăcut. George Burcea, soţul ei, a hotărât să înceapă o nouă viaţă, separat de familie.

Andreea Bălan a declarat că din punct de vedere amoros, ea nu a cunoscut aşa de mulţi bărbaţi. A avut puţini iubiţi, nu simte că a experimentat în acest domeniu. După izolare, poate peste jumătate de an sau un an, ea e pregătită să iasă la dating, să cunoască oameni noi, să cunoască alţi bărbaţi şi, de ce nu, să se recăsătorească. 

"Care bărbaţii mei? Doi până la 35 de ani? Oamenii sunt cam răutăcioşi şi m-au deranjat aceste comentarii. Eu am fost o fată forte cuminte şi să ai de la 20 de ani până la 35 să zicem doi bărbaţi, e foarte puţin. Eu nu am avut experienţă aşa de mare în ale bărbaţilor adică să îmi aleg, să mă întâlnesc, să fac dating. Eu la 21 de ani m-am cuplat cu Keo, apoi am stat 8 ani de zile, la un moment dat s-a terminat cu o despărţire urâtă. Mulţi bărbaţi înşală. Asta e! Acum nu mi se mai pare o dramă. 

Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. 

Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an...eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?",  a declarat cântăreaţa într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu. Iată declaraţiile complete în clipul video de mai jos. Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg