Andreea Bălan spune totul despre suferinţa trăită: "Am avut parte de cea mai grea încercare a vieţii mele"

4 martie, 2020
5 balan3 jpg jpeg

În urmă cu un an, Andreea Bălan trăia o tragedie. Solista o aducea pe lume pe Clarita şi era la un pas să îşi piardă viaţa. Astăzi, în timp ce sărbătoreşte fetiţa, artista lansează o piesă în care vorbeşte despre suferinţele trăite şi despre puterea de a lua întotdeauna de la capăt, mai ales acum, când destinul o încearcă din nou.

"Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viaţa mea, în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a doua minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieţii mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om şi am realizat că sănătatea este cel mai important lucru şi iubirea celor dragi este cea mai de preţ comoară. Dragii mei, azi de ziua Claritei, vă ofer melodia “Inimă de fier”, o piesa despre puterea de a te ridica şi de a merge mai departe ori de câte ori viaţa te încearcă. Nebunia şi viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative şi să uitam că, de fapt, importantă e fericirea... iar la ea putem ajunge doar dacă înţelegem că viaţa, cu bune şi mai puţin bune, e frumoasă atunci când iubeşti şi eşti iubit", a fost mesajul postat de Andreea pe un site de socializare.

În timp ce se străduieşte să lase în urmă trecutul, jumătatea trupei Andree trece printr-o nouă cumpănă. Andreea se pregăteşte de divorţul de George Burcea. După cum spun surse din anturajul solistei, aceasta a simţit de anul trecut că în viaţa soţului său se întâmplă ceva, dar  s-a gândit la o altă femeie. "Aţi înţeles de unde s-a ales praful? Aţi înţeles că, de la un anumit moment, George are dorinţa de a-şi calma toate gândurile negre pe care le are şi a găsit ca leac tocmai un drog? Andreea Bălan habar nu avea că omul foloseşte droguri, dar avea oarecare bănuieli de acum câteva luni, din noiembrie-decembrie, de când el s-a schimbat. Omul devenise foarte ascuns, schimbat, ceva se întâmplase cu el şi chiar putea să creadă ca orice femeie, că îi place de alticneva. Era foarte îngrijorată de acest lucru, mai ales dacă vorbim de ca-n poveşti de acum câteva luni", a spus Cristi Brancu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg