Andreea Bănică s-a pozat alăptând

22 noiembrie, 2016
Andreea Banica mamica jpeg

E una dintre acele declaraţii directe cum că este o mămică proalăptat. Chiar dacă este vedetă, artista vrea să-i ofere băieţelului ei tot ce are nevoie pentru a se dezvolta armonios.

image

Andreea Bănică nu face parte din grupul vedetelor "preţioase", care-şi privează nou-născutul de lapte, doar pentru a-şi menţine sânii fermi. Dimpotrivă! E o mămică responsabilă şi crede cu tărie în beneficiile alăptatului. Aşa că micuţul ei, Noah Andrei, va fi hrănit cât mai mult timp cu lapte matern.

"Da, vreau să alăptez şi voi face tot ce este necesar pentru ca cel mic să stea la piept! Începutul este greu pentru orice tânără mămică şi pentru orice bebeluş. Şi, pentru că după cezariană lactaţia nu se instalează imediat, ci în câteva zile, la mine este a 5-a zi şi îl pun pe bebe la piept destul de des pentru a stimula organismul să producă lapte", a dezvăluit ea pe blogul personal.

"Îl alăptez câte 15 minute la fiecare sân, după care i se dă completare pentru a fi siguri că este hrănit. Abia aştept momentul în care se va produce într-adevăr lactacţia ca să îi văd mocuţa fericită după ce se va sătura şi va adormi fericit la pieptul meu. Însă, până atunci, noi mămicile trebuie să avem grijă la alimentaţie. La spital au avut doctorii grijă de asta, dar acum, când am ajuns acasă, voi apela la un nutriţionist pentru a face un plan pe o perioadă de timp mai lungă. Astfel, mă voi asigura că lăpticul va conţine toţi nutrienţii importanţi", explică ea.

"Am fost tot timpul pro alăptat, pentru că ştiu ce rol uriaş are pentru bebeluş. Alăptatul creşte imunitatea copilului, îi ajută musculatura feţei, face ca dentiţia să se dezvolte armonios şi face colicii mai rari. Şi pentru mame este foarte bine, pentru că scade riscul de cancer la sân. Ca să nu mai vorbesc despre legătura spiritual-afectivă dintre mamă şi copil. Are numai avantaje şi e păcat să nu alăptezi, dacă poţi", mai spune Andreea Bănică.

image


Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg