Andreea Berecleanu, imagini de la Londra, de la mitingul anti-război: ”Împotriva celui considerat de toată lumea criminal de război”

28 februarie, 2022
1 andreea berecleanu londra jpg jpeg

Andreea Berecleanu a transmis pentru telespectatorii PrimaTV imagini de la Londra, de la un mare miting de susţinere a Ucrainei şi împotriva preşedintelui rus Putin.

Televiziunile din întreaga lume şi-au trimis corespondeţi în oraşele din Europa şi inclusiv în zona de conflict pentru a lua pulsul oamenilor, la cald.

Andreea Berecleanu este în mijlocul evenimentelor în capitala britanică, iar imaginile emoţionante au fost postate inclusiv pe pagina sa de socializare. Prezentatoarea şi-a însoţit imaginile cu descrierea: ”Transmisiune direct din Londra, de la manifestaţia pro Ucraina şi împotriva celui considerat de toată lumea “criminal de război”, Vladimir Putin.

În întreaga lume, oamenii dovedesc o solidaritate impresionantă cu Ucraina. La Londra, mii de manifestanţi s-au adunat în Piaţa Trafalgar, iar mulţi ruşi s-au alăturat mitingului, în frunte cu liderii comunităţii ucrainene, susţinând pancarte cu mesaje ca „Ruşii nu vor război”.

De notat este şi mobilizarea fantastică a românilor. Căci românii au întins mâna fraţilor de la graniţă din primul moment, oferindu-le găzduire, mese calde, compasiune şi umanitate.

Cel mai mare miting a avut loc la Berlin, cu peste 100.000 de participanţi! De asemenea, s-au strâns oameni solidari la Praga, Madrid, Copenhaga, chiar şi în Coreea de Sud, Japonia şi Australia.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg