Andreea Berecleanu îi duce dorul Evei, dar îl are aproape pe Petru. Mesajul vedetei: "Au drumul lor!"

2 iunie, 2022
bere81 jpg

Și-ar dori să îi aibă întotdeauna aproape, dar viața îi ține, uneori, la distanță. Andreea Berecleanu l-a avut, ieri, de 1 iunie, aproape doar pe fiul ei, Petru, asta pentru că Eva se află la Londra, acolo unde studiază.

berec7 jpg

“Dragoste și susținere necondiționată! Asta este în fiecare zi, din clipa în care am aflat că sunt însărcinată, din clipa în care i-am ținut în brațe prima dată și din toate clipele ce au urmat.  Eva e la Londra, Petru îmi este aproape. Aș vrea să-mi fie în preajmă fizic mereu, să mă lipesc de ei, să-i îmbrățișez puternic. Dar au drumul lor, iar noi, ca părinți, cu dragoste îi vom lasă să se simtă liberi, să-și aleagă drumul cel mai bun și să zboare cu cele mai lungi aripi. Noi suntem și vom fi mereu alături de ei, indiferent de alegerile lor. Eva și Petru, să fiți sănătoși și fericiți! La mulți ani, copii de pretutindeni!”, a fost mesajul transmis de vedetă.

berec21 jpg

 După despărțirea de Andrei Zaharescu, știrista și-a găsit liniștea lângă medicul Constantin Stan. Deși ambii au profesii solcitante, viața lor curge frumos înainte.

“Un moment din mijlocul zilei. Iată-l, spontan, așa cum a venit. Cât de solicitante sunt profesiile noastre și cât timp dedicăm și altor lucruri colaterale, care și ele sunt consumatoare de timp și de energie. Această e o imagine de astăzi, înainte că soțul meu să între în sala pentru o altă intervenție chirurgicală, înainte ca eu să plec spre jurnal la  Prima TV. Așa e viață noastră, dinamică, agitată, pe fugă, ca a multor cupluri, sunt convinsă. Dar mereu împreună!”, spune Andreea.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg