Andreea Berecleanu, mândră de fiul ei. Petru Zaharescu este acum un tânăr chipeş

22 februarie, 2022
1 andreea berecleanu jpg jpeg

Andreea Berecleanu este foarte activă în social media şi îşi ţine fanii şi telespectatorii la curent cu toate noutăţile din viaţa sa.

Mai mult decât orice, prezentatoarea este mândră de ai săi copii, Eva şi Petru. Eva are 21 de ani, iar Petru are 17 ani. Frumoasa prezentatoare publică fotografii cu ei ocazional, iar pe Petru l-am văzut în cea mai recentă postare.

5 andreea berecleanu si petru jpg jpeg

Băiatul a devenit un tânăr chipeş şi, cum spune mama sa, luminos. Andreea s-a fotografiat cu el în maşină, în timp ce ea se afla la volan, şi a scris în dreptul imaginii: ”Aşa s-a născut el, luminos!”

Într-adevăr, Petru i-a moştenit frumuseţea şi eleganţa. Într-un podcast la care Andreea a participat în urmă cu ceva timp, ea a mărturisit că se înţelege de minune cu copiii săi: „Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, aşa se spune. Sunt extrem de diferiţi şi totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Şi taţii au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…)

Am greşit ca mamă, cu siguranţă. Nu pot să-ţi dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învăţat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învăţat să nu mintă. Eu detest minciuna şi mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învăţat că şi minciuna are rolul ei şi să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta şi mă bucur că mă aşteaptă alte învăţături de la ei”, a spus Andreea Berecleanu la podcast-ul lui Damian Drăghici. Petru a fost obişnuit de mic cu lumina reflectoarelor. Fiul Andreei Berecleanu şi al lui Andrei Zaharescu a intrat în lumea showbiz-ului la 9 ani. El a prezentat o line de produse cosmetice masculine, lansată în salonul hairstylistului Cristi Pascu.

6 petru zaharescu mic jpg jpeg

Atât Petru, cât şi Eva se înţeleg de minune cu medicul Constantin Stan, soţul Andreei Berecleanu. El a fost un real sprijin al familiei după durerea pricinuită de divorţul părinţilor. Şi el a făcut tot posibilul să nu simtă copiii lipsa tatălui natural, cu care au avut doar contacte telefonice, întrucât plecase din ţară: ”El nu şi-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.(...) A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg