Andreea Berecleanu, reacţie la adresa teledonului organizat de Antena Group: "Ceri unui popor care nu are"

31 martie, 2020
1 andreea berecleanu despre teledon jpg jpeg

Andreea Berecleanu, după plecarea de la Antena 1, este foarte activă în mediul online, acolo îşi spune părerea zilnic despre situaţia în care se află ţara noastră. Recent a făcut o remarcă care a stârnit reacţii!

Antena Group împreună cu fundaţia Mereu Aproape a organizat în cursul zilei de duminică un teledon în care românii au putut dona bani pentru lupta împotriva coronavirusului. Peste 2.600.000 de euro s-au strâns, iar o parte din sumă a plecat deja spre firme care produc ventilatoare carr vor ajuta pacienţii în stare critică infectaţi cu covid-19. 

Despre donaţii, Andreea Berecleanu a comentat pe Facebook: "Noi suntem încă departe, deşi medicii români fac peste puteri ce pot. Informaţii primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca mulţi dintre voi. Oamenii sunt năpăstuiţi, sunt neputinciosi, mulţi îşi duc existenţa de la o lună la alta şi chiar de la o zi la alta.  Situatia este dramatică peste tot.

Şi totuşi, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îţi bagă nimeni cu forţa mâna în buzunar, dar acum e sfâşietor să ceri de la un popor care nu are de unde! Un popor care s-a sacrificat destul! De peste 80 de ani!  S-au sacrificat părinţii şi bunicii noştri, acum se sacrifică aceste generaţii. E de înţeles ca firmele să doneze, dar în tăcere! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au ştiut drumul atunci când au avut de făcut o donaţie!

De ce trebuie expunere pentru aşa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie real pentru cei care au nevoie şi sper ca medicii aflaţi în prima linie să-l primească! Vreau să stiţi un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea. Au existat multe momente în care am prezentat şi realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistraţi, pentru zone din ţară afectate de calamităţi. Aşadar, cei care au donat atunci, nu erau în situatia respectivă, îşi permiteau să facă un gest nobil", a scris Andreea Berecleanu. 

Cei care o urmăresc în mediul online au reacţionat: "Andreea, influenceri adevăraţi din alte ţări strâng bani pentru că lumea are nevoie de ajutor. Să critici e uşor, să construieşti e ceva greu...". Alţii au fost de acord cu părerea ei: "Sunt e aceeaşi părere cu tine. Nu mi se pare potrivit un teledon în situaţia dată."Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg