Andreea Berecleanu şi-a aniversat fiul! Petru seamănă tot mai mult cu Andrei Zaharescu FOTO

11 septembrie, 2019
10 andreea si fica jpg jpeg

Andreea Berecleanu divorţa în urmă cu ceva ani de Andrei Zaharescu. Ştirista rămânea atunci cu doi copii. Şi spera că Eva şi Petru vor mai simţi cândva fericirea unei familii. Astăzi, tabloul arată cu totul altfel.

Anii s-au revărsat, neînţelegerile s-au estomat, Andreea şi-a găsit liniştea lângă medicul Constantin Stan, Eva are 18 ani şi studiază în Anglia, iar Petru îşi face buletinul sau face paşi mici către maturitate. La 14 ani, fiul ştiristei de la Antena1 pare copia fidelă a celebrului său tată, Andrei Zaharescu. Petru are o figură atletică, ochii verzi şi multă înţelepciune. Mai emoţionată ca oricând, Andreea a ţinut să îi trasmită fiului său, care ieri a fost sărbătoritul zilei, un mesaj de suflet.

"Eşti un copil luminos. Ai joacă în ochi şi inima în palme. Încă nu îţi simt vârsta de 14 ani, ai rămas cumva micuţ, asta cred că simt toate mamele. Ai peste 1,80 şi râdem că în curând vei avea peste 1,90. Dar asta chiar contează cel mai puţin. Ce învăţăm acum, de când începi să devii bărbat, este să ai onoare, cuvânt, respect. Să iubeşti oamenii, să fii amuzant fără să răneşti, să fii deştept fără să iei neapărat premii. Să trăieşti intens şi să-ţi faci amintiri. Să priveşti spre viitor cu încredere şi să păşeşti elegant în viaţă. Să fii fericit, copilul meu! Te iubesc, Petru! La mulţi ani!'', a scris Andreea pe un cont de socializare.

Vedeta Antenei 1 a avut întotdeauna o relaţie specială cu Eva şi Petru. „Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile, stau negreşit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi. Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce ştiu este că dragostea parinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneşte ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire”, mărturisea Andreea Berecleanu pe Instagram.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg