Andreea Berecleanu, tristă în vacanță. De ce i-a pierit zâmbetul frumoasei vedete

1 iulie, 2024

Deși se recreează pe malul Bosforului, alături de soț, Andreea Berecleanu are un mare of.

Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg

Foarte deschisă, așa cum o știm deja, Andreea Berecleanu trage un semnal de alarmă în timpul minu-vacanței sale în Istanbul.

Alături de mesajul publicat pe Facebook, Andreea Berecleanu își încântă fanii cu imagini din sejurul său petrecut împreună cu medicul Constantin Stan, soțul ei.

Berecleanu Andreea in Turcia jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 1 jpg

”Istanbul e diferit de acum câteva luni. Mi-au confirmat și prietenii turci, și taximetriștii, și vânzătorii, și ospătarii…e inflație, nesiguranță zilei de mâine, neîncredere în ce va urma. Aha, deci nu suntem doar noi, românii, pe primele locuri la capitolele pesimism, depresie și tristețe. Căci săptămâna trecută am fost la Londra și nici acolo nu e vreo voioșie pe străzi. Cu toate astea, eu mi-am făcut plimbările prin Istanbul nestingherită, am degustat ff bun (îți mulțumesc pentru ponturi Adrian Hădean) și mi-am luat porția de relaxare înainte de vacanța cea mare. Voi, dragii mei, ce planuri de vacanță aveți? Pe unde ajungeți? Mare, munte, România, Europa, Asia, Americile?”, a deschis un subiect de conversație Andreea Berecleanu.

Asta la puțin timp după ce a spus că plimbarea prin Istanbul îi aduce emoție, contemplare, bucurie, amintiri, viață!

Cei doi adoră să călătorească, e modul lor de a-și reumple bateriile.

Iar vara este, desigur, anotimpul ideal pentru asta.

La începutul anului, știrista ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Uite ce mărturisiri făcea, înainte de a împlini 50 de ani.

”Eu cred că este esențial să fim iubite, protejate, liniștite. Să iubim, să respectăm, să avem un umăr, un obraz, un sărut din partea celui ales. Nu știu cum sunt alte femei, ce este important pentru fiecare și de aceea nu judec, nu dau verdicte. Eu spun doar ce cred și cum îmi e mie cel mai bine. Dăruiesc dragoste pentru cei din jurul meu și respir dragoste!”

Îndrăgostită iremediabil, iată ce ne-a spus despre medicul Stan.

”Sunt șapte ani de căsătorie și 11 de conviețuire. Să avem mulți ani de aici înainte! Nu îi simt ca număr, când mă gândesc la cum au trecut, par o zi. Am avut ani denși, cu o viață trăită intens, pe toate planurile. Cu toată familia noastră mare împreună, cu întâmplări minunate, cu momente unice. Suntem uniți, suntem la fel, gândim, simțim și acționăm la fel, asta face că relația noastră să nu amorțească nicio secundă. Eu pot contrazice zicala “Contrastele se atrag!”. Eu pot spune: “Asemănările se atrag!”.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg
Ileana Stana Ionescu jpeg
Carmen Tanase png
FotoJet Bennifer jpg
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg
Daniel Nuta jpg
FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg