Andreea Berecleanu, vacanță la Paris. Unde petrece știrista alături de medicul Constantin Stan?

4 ianuarie, 2023
berecleanu si sotul

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au întâmpinat Noul an la Paris, într-un cadru de poveste. Cei doi își continuă acum vacanța în Orașul Îndrăgostiților.

“Ne gândeam azi dimineață unde ar putea fi deschis în Paris pe 1 ianuarie. Și am găsit. Toate muzeele! Așa că, deși nu aveam rezervare dinainte, am mers la Pompidou, am stat la coadă la intrare cam 30 de minute, iar în interior, vreo 4. Că am avut ce vedea! Pe lângă expozițiile noi, le-am revăzut și pe cele permanente. Iar muzeul era plin de oameni, așa că n-am fost chiar singurii cu ideea asta excentrică pentru prima zi din an”, povestește Andreea.

 Aventura a continuat apoi.

“Unde am ajuns azi? La castel! La Fontainebleau, evident cu trenul, maximum o oră distanță de Paris. Îmi aduc aminte când am învățat prima dată despre acest castel. Și tot atunci, și despre Vaux-le-Vicomte. Eram în liceu, făceam lecții private de limba franceză, dar și de cultură. Cu o profesoară minunată, care astăzi nu mai e printre noi, Ileana Ghițulescu. Am vorbit atunci și despre Versailles, despre castelele de pe Valea Loirei, inclusiv despre Fontainebleau. Era înainte de ‘90. Nu se ieșea din țară, amândouă visam cu ochii deschiși la momentul în care le vom vedea aievea. Eu nu văzusem încă nimic, ea fusese doar o dată în Paris. Suficient cât să știe atâtea cât pentru o mie de vieți. Astăzi am purtat-o și pe ea cu mine și i-am mulțumit în gând!”, mai povestește Andreea.

berecleanu andreea

“Aseară, la Rotonde Montparnasse. Nu e dată să fim în Paris și să nu mâncăm aici. Cu reproducerile lui Modigliani pe pereții vitrați și amintirea celor care au petrecut zile și nopți în acest loc. Picasso, Diego Rivera, Jean Cocteau, Peggy Guggenheim și atâția alții. Iar meniul e atât de special…Da, prefer locurile boeme. Le știm și pe cele în care e bine să fii văzut, doar că în jurul nostru sunt de obicei francezi. Asta e!”Recente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg