Andreea Berecleanu, vacanță la Paris. Unde petrece știrista alături de medicul Constantin Stan?

4 ianuarie, 2023
berecleanu si sotul

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au întâmpinat Noul an la Paris, într-un cadru de poveste. Cei doi își continuă acum vacanța în Orașul Îndrăgostiților.

“Ne gândeam azi dimineață unde ar putea fi deschis în Paris pe 1 ianuarie. Și am găsit. Toate muzeele! Așa că, deși nu aveam rezervare dinainte, am mers la Pompidou, am stat la coadă la intrare cam 30 de minute, iar în interior, vreo 4. Că am avut ce vedea! Pe lângă expozițiile noi, le-am revăzut și pe cele permanente. Iar muzeul era plin de oameni, așa că n-am fost chiar singurii cu ideea asta excentrică pentru prima zi din an”, povestește Andreea.

 Aventura a continuat apoi.

“Unde am ajuns azi? La castel! La Fontainebleau, evident cu trenul, maximum o oră distanță de Paris. Îmi aduc aminte când am învățat prima dată despre acest castel. Și tot atunci, și despre Vaux-le-Vicomte. Eram în liceu, făceam lecții private de limba franceză, dar și de cultură. Cu o profesoară minunată, care astăzi nu mai e printre noi, Ileana Ghițulescu. Am vorbit atunci și despre Versailles, despre castelele de pe Valea Loirei, inclusiv despre Fontainebleau. Era înainte de ‘90. Nu se ieșea din țară, amândouă visam cu ochii deschiși la momentul în care le vom vedea aievea. Eu nu văzusem încă nimic, ea fusese doar o dată în Paris. Suficient cât să știe atâtea cât pentru o mie de vieți. Astăzi am purtat-o și pe ea cu mine și i-am mulțumit în gând!”, mai povestește Andreea.

berecleanu andreea

“Aseară, la Rotonde Montparnasse. Nu e dată să fim în Paris și să nu mâncăm aici. Cu reproducerile lui Modigliani pe pereții vitrați și amintirea celor care au petrecut zile și nopți în acest loc. Picasso, Diego Rivera, Jean Cocteau, Peggy Guggenheim și atâția alții. Iar meniul e atât de special…Da, prefer locurile boeme. Le știm și pe cele în care e bine să fii văzut, doar că în jurul nostru sunt de obicei francezi. Asta e!”



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg