Andreea Esca lipseşte din nou de la Ştirile Pro TV. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus

13 august, 2020
1 andreea esca lipseste de la stirile pro tv jpg jpeg

Andreea Esca lipseşte din nou de la pupitrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00. Oana Andoni, colega sa, i-a luat locul în această perioadă. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV după ce s-a vindecat de coronavirus? 

În urmă cu aproxmativ o lună, Andreea Esca a avut parte de un concediu forţat după ce ea, soţul său şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. A lipsit aproximativ două săptămâni de pe micul ecran. Nici acum nu o mai vedem, a fost înlocuită pentru o perioadă. Are din nou probleme de sănătate? Ce se întâmplă? Ei bine, de data aceasta, vedeta a lămurit imediat situaţia. 

Se pare că Andreea Esca este într-o mică vacanţă, dar nu una peste hotare, ci una la noi în ţară, chiar la Porumbacu de Sus, acolo unde deţine o proprietate pe care o poate şi închiria doritorilor. Acolo are oaza ei de linişte, căsuţe mici, recondiţionate care păstrează arhitectura locului. Acolo a preferat să se retragă în aceste vremuri mai nesigure. S-a pozat în repetate rânduri, se pare că are zâmbetul pe buze, se simte bine. 

stanga
dreapta
2 andreea esca la porumbacu de sus 7 jpg jpeg
3 andreea esca la porumbacu de sus 6 jpg jpeg
18 andreea esca la porumbacu de sus 5 jpg jpeg
5 andreea esca la porumbacu de sus 4 jpg jpeg
6 andreea esca la porumbacu de sus 3 jpg jpeg
7 andreea esca la porumbacu de sus 2 jpg jpeg
8 andreea esca la porumbacu de sus 1 jpg jpeg

Un lucru îl poţi observa imediat, prezentatoarea de la Pro TV a mai slăbit. Este de înţeles, mai ales că familia sa a trecut printr-o perioadă delicată. Acesta a spus în mediul online: "Locuinţa mea de vară e la ţară". Se pare că va mai petrece o perioadă acolo, în satul apropiat de Sibiu. 

3 andreea esca la porumbacu de sus 6 jpg jpeg

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus

Vedeta a recunoscut că a fost infectată cu noul virus. NU a fost singura din familie depistată pozitiv, ci şi soţul şi fiul lor.

 "Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicii extraordinar suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade", au fost primele declaraţii făcute de Andreea Esca.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg