Andreea Esca lipseşte din nou de la Ştirile Pro TV. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus

13 august, 2020
1 andreea esca lipseste de la stirile pro tv jpg jpeg

Andreea Esca lipseşte din nou de la pupitrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00. Oana Andoni, colega sa, i-a luat locul în această perioadă. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV după ce s-a vindecat de coronavirus? 

În urmă cu aproxmativ o lună, Andreea Esca a avut parte de un concediu forţat după ce ea, soţul său şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. A lipsit aproximativ două săptămâni de pe micul ecran. Nici acum nu o mai vedem, a fost înlocuită pentru o perioadă. Are din nou probleme de sănătate? Ce se întâmplă? Ei bine, de data aceasta, vedeta a lămurit imediat situaţia. 

Se pare că Andreea Esca este într-o mică vacanţă, dar nu una peste hotare, ci una la noi în ţară, chiar la Porumbacu de Sus, acolo unde deţine o proprietate pe care o poate şi închiria doritorilor. Acolo are oaza ei de linişte, căsuţe mici, recondiţionate care păstrează arhitectura locului. Acolo a preferat să se retragă în aceste vremuri mai nesigure. S-a pozat în repetate rânduri, se pare că are zâmbetul pe buze, se simte bine. 

Un lucru îl poţi observa imediat, prezentatoarea de la Pro TV a mai slăbit. Este de înţeles, mai ales că familia sa a trecut printr-o perioadă delicată. Acesta a spus în mediul online: "Locuinţa mea de vară e la ţară". Se pare că va mai petrece o perioadă acolo, în satul apropiat de Sibiu. 

3 andreea esca la porumbacu de sus 6 jpg jpeg

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus

Vedeta a recunoscut că a fost infectată cu noul virus. NU a fost singura din familie depistată pozitiv, ci şi soţul şi fiul lor.

 "Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicii extraordinar suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade", au fost primele declaraţii făcute de Andreea Esca.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg