Andreea Esca lipseşte din nou de la Ştirile Pro TV. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus

13 august, 2020
1 andreea esca lipseste de la stirile pro tv jpg jpeg

Andreea Esca lipseşte din nou de la pupitrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00. Oana Andoni, colega sa, i-a luat locul în această perioadă. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV după ce s-a vindecat de coronavirus? 

În urmă cu aproxmativ o lună, Andreea Esca a avut parte de un concediu forţat după ce ea, soţul său şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. A lipsit aproximativ două săptămâni de pe micul ecran. Nici acum nu o mai vedem, a fost înlocuită pentru o perioadă. Are din nou probleme de sănătate? Ce se întâmplă? Ei bine, de data aceasta, vedeta a lămurit imediat situaţia. 

Se pare că Andreea Esca este într-o mică vacanţă, dar nu una peste hotare, ci una la noi în ţară, chiar la Porumbacu de Sus, acolo unde deţine o proprietate pe care o poate şi închiria doritorilor. Acolo are oaza ei de linişte, căsuţe mici, recondiţionate care păstrează arhitectura locului. Acolo a preferat să se retragă în aceste vremuri mai nesigure. S-a pozat în repetate rânduri, se pare că are zâmbetul pe buze, se simte bine. 

Un lucru îl poţi observa imediat, prezentatoarea de la Pro TV a mai slăbit. Este de înţeles, mai ales că familia sa a trecut printr-o perioadă delicată. Acesta a spus în mediul online: "Locuinţa mea de vară e la ţară". Se pare că va mai petrece o perioadă acolo, în satul apropiat de Sibiu. 

3 andreea esca la porumbacu de sus 6 jpg jpeg

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus

Vedeta a recunoscut că a fost infectată cu noul virus. NU a fost singura din familie depistată pozitiv, ci şi soţul şi fiul lor.

 "Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicii extraordinar suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade", au fost primele declaraţii făcute de Andreea Esca.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg