Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc! Fotografia a strâns aproape 35.000 de like-uri în două ore

31 mai, 2019
1 esca si papa jpg jpeg

Papa Francisc a ajuns în România pe 31 mai, vizitând ţara noastră pentru trei zile, iar unul dintre jurnaliştii care l-au însoţit pe acesta în avionul care l-a transportat de la Roma a fost Andreea Esca.

Fiind o prezenţă activă pe reţelele de socializare, Andreea Esca nu a ratat ocazia de a face mai multe story-uri din avionul în care se afla alături de Papa Francisc. Mai mult decât atât, prezentatoarea ştirilor de la Pro TV şi-a făcut şi un selfie cu Sanctitatea Sa.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnalişti care îl va însoţi pe Papa Francisc în avionul papal spre România şi înapoi către Roma. Sunt şi foarte emoţionată. Nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simţi o emoţie aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte şi acum îmi fac lecţiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector“, a spus Andreea Esca, înainte de a se urca în acelaşi avion cu Papa Francisc.

andreea esca si papa jpg jpeg

Selfie-ul postat de Andreea Esca pe Instagram, în care apare alături de Papa Francisc, a strâns în doar două ore aproape 35.000 de like-uri şi peste 400 de comentarii.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg