Andreea Ibacka a născut. Ce spune Cabral despre al treilea copil: ”Tot leşinat şi plâns sunt....”

6 octombrie, 2021
1 cabral si andreea png png

Andreea Ibacka a născut al doilea copil. Actriţa a fost dusă de ieri dimineaţă la spital chiar de Cabral, care a aşezat-o în dreapta pe viitoarea mămică emoţionată şi a mărturisit tuturor că gata, intrase în travaliu.

Simpaticul prezentator îşi întâmpină pe lume al treilea copil, însă este la fel de emoţionat. Iată ce a declarat: „Gata. Totul bine. E băiat şi e bine. Andreea Ibacka e bine şi ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Şi vă mulţumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-aţi aruncat către noi azi. Şi pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Şi tot leşinat şi plâns, plin de muci şi vălelei sunt…”

Cabral are o fiică mare, Inoke, în vârstă de 19 ani, din prima căsătorie cu Luana Mitran, o fetiţă Namiko, în vârstă de trei ani şi acum este încântat că i s-a născut şi un băiat.

Andreea Ibacka are 36 de ani şi a intrat în travaliu exact la o zi după ziua de naştere a soţului. Ea mărturisea pe Instagram că deja se simţea foarte greoaie şi că abia aştepta să nască: „Recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănţelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă şi destule nopţi în care respir greu cu aşa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutăţile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumuşică cu rotunjimile actuale”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg