Andreea Ibacka aniversează 10 ani lângă Cabral: "Am lăsat mult de la mine"

2 iunie, 2021
2 cabral9 jpg jpeg

Formeză o familie de poveste şi par făcuţi unul pentru celălalt, iar acum se pregătesc să îşi întâmpine cel de al doilea moştenitor. Cu toate astea, relaţia lor a trecut şi prin momente dificile.

Andreea recunoaşte că aceşti 10 ani petrecuţi lângă Cabral nu au fost tocmai uşori.

”Mi-a mâncat tinereţile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune acelaşi lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate aceşti 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz şi lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile în cuplu, dar şi fireşti, administrative. Este foarte important să găseşti un partener în care să ai un sprijin real şi care să te înţeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul”, a mărturisit Andreea Ibacka la Antena Stars.

Actriţa a vorbit şi despre accidental soţului său, de acum câţiva ani, pe care l-a presimţit.

”Am avut o premoniţie acum câţiva ani şi mă bucur că mi-am ascultat instinctual. Am ajuns la el la timpul potrivit şi asta a făcut ca lucrurile să decurgă bine ulterior, dar na, a fost o situaţie limită. Nici la noi lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată. Acel moment este memorabil, dar mă bucur că l-am depăşit cu bine. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu aşa am senzaţia. Sunt o femeie foarte înţelegătoare”, a mai spus actriţa din serialul Adela.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg