Andreea Mantea a publicat o poză cu ea de la 14 ani! A vrut să arate tuturor că nu are pomeţii operaţi

22 aprilie, 2020
7 andreea mantea operatii estetice 3 jpg jpeg

O vedem de ani buni în postura de prezentatoare, dar iată cum arăta Andreea Mantea la doar 14 ani! A vrut să demonstreze tuturor că nu este operată la faţă, cum credeau mulţi dintre fanii săi. 

A debutat în showbiz în urmă cu mulţi ani, pe atunci arăta total diferit faţă de imaginea pe care o afişează astăzi atât la TV, cât şi în mediul online. E şi normal, pe atunci avea o vârstă fragedă, iar acum are 33 de ani! Andreea Mantea a fost criticată de-a lungul anilor că a exagerat cu operaţiile şi intervenţiile estetice.

Ea a fost sinceră cu urmăritorii săi şi a recunoscut când a apelat la medicul estetician pentru a-şi mări bustul. De două ori a făcut această intervenţie. Dar la faţă? Mulţi sunt de părere că şi-a operat pomeţii pentru a fi aşa de fermi. Prezentatoarea a citit remarcile fanilor şi a reacţionat acum printr-o imagine şi un mesaj. 

A publicat o poză cu ea, de la 14 şi a spus: „Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeţi, de la 14 ani! ” (vezi poza în galeria foto)

În trecut, vedeta a făcut şi multe vizite la stomatolog pentru a avea o dantură impecabilă: "Am avut probleme grave cu dinţii. Mă deranja foarte mult aspectul dinţilor şi nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită"

3 andreea mantea operatii estetice 2 jpg jpeg

Andreea Mantea e în izolare, în Turcia

Prezentatoarea de la Kanal D nu a putut să se întoarcă în Româna, de Paşte, din cauza coronavirusului. Se află în izolare în Istanbul alături de fiul său. Andreea Mantea filmează acolo de multe luni de zile pentru emisiunea "Puterea Dragostei".

Ea a dezvăluit de Paşte că suferă în această perioadă, îi este foarte dor de casă, de toţi cei dragi din România. 

"Am trecut cu greu peste aceasta zi... Dorul de familie este extrem de mare! Dar...important este sa fim sanatosi si sa nu ne pierdem speranta si credinta! Aveti grija de voi!", a precizat vedeta pe Facebook. Recente pe Ok! Magazine

Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (1) jpg