Andreea Mantea revine la TV! Ce emisiune va prezenta aceasta la Kanal D

24 septembrie, 2020
3 andreea mantea emisiune noua kanal d jpg jpeg

Pe 5 octombrie, la Kanal D, Andreea Mantea revine! Prezentatoarea va prezenta o nouă emisiune. Iată şi primele declaraţii!

 Emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, la Kanal D. Emoţiile prezentatoarei TV sunt uriaşe, pentru că, după o vacanţă bine meritată, aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din întreagă ţară. Bucuria este copleşitoare  şi datorită faptului că în multe dintre situaţiile expuse telespectatorilor se va află şi micuţul David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conţine, într-o mare măsură, viaţă mea, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele, cu bucurii, dar şi cu poticneli, supărări. Pentru că aşa e viaţă, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoţie, să cunoască poveşti de viaţă ale unor oameni minunaţi pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toţîi mă vor putea cunoaşte şi mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viaţă mea, centrul universului meu, aşa că îl veţi vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aştept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne <întâlnim> pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea.

1 andreea mantea si david jpg jpeg

De la întâmplări cotidiente obişnuite din viaţa vedetei Kanal D, activităţi casnice, ritualuri de frumuseţe, discuţii de toate zilele cu micuţul David şi până la călătorii în locuri extraordinare şi întâlniri memorabile cu oameni cu poveşti emoţionante, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D urmărind reality-show-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la ora 23:00, la Kanal D.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg