Andreea Mantea s-a apucat de făcut bijuterii

4 februarie, 2014
995800 688728321171314 353764456 n jpeg

În cele câteva luni în care a stat departe de televiziune, fosta prezentatoare de la Wowbiz şi-a găsit un nou hobby. Şi pentru că se pricepe destul de bine, ar putea să-l transforme într-o mică afacere.

În cele câteva luni în care a stat departe de televiziune, fosta prezentatoare de la Wowbiz şi-a găsit un nou hobby. Şi pentru că se pricepe destul de bine, ar putea să-l transforme într-o mică afacere.

E ştiut faptul că Andreea Mantea este imaginea unei case de modă autohtone şi poate tocmai de acolo i-a venit ideea de a crea ea însăşi podoabe pentru ţinutele proprii. Şi, până la lansarea noului sezon "Burlăciţa" la Antena 1, a cărei protagonistă este, are cu ce să-şi ocupe timpul.

Citeşte şi:

Andreea Mantea revine în televiziune

Deunăzi, ea a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un colier handmade, făcut chiar de ea, lângă care a notat că: „După o săptămână de cusut, nu îmi mai simt buricele degetelor! Iată rezultatul! Vă place???“.

image

Apoi, a revenit cu detalii: „Le-am cusut pe o bucată de saten, care a fost dublată apoi. Pietrele au fost cusute individual, pentru că dacă erau cusute şirag, se vedea materialul. Plus că sunt fel şi fel de pietricele, de mărimi diferite. Şi cine nu mă crede, nu ma crede! Dar nu prea îmi stă mie în caracter să mint sau să îmi însuşesc lucrurile altora. A fost o provocare! Le-am văzut pe fetele de la atelier cum trudeau de zor şi cât de frumoase ieşeau colierele lor, încât am vrut şi eu!“.

Şi, judecând după succesul modelului, care a fost votat de peste 8.000 de fani, Andreea ar putea oricând să se reprofileze şi să creeze bijuterii.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg