Andreea Mantea, vacanţă în Costa Rica

13 august, 2013
254656 10201591811299020 1164330946 n jpeg

Prezentatoarea postului Kanal D a plecat să se relaxeze dincolo de Ocean, în frumoasa şi luxurianta Costa Rica. Şi poate că acolo, departe, a găsit medicamentul pentru o inimă frântă.

Prezentatoarea postului Kanal D a plecat să se relaxeze dincolo de Ocean, în frumoasa şi luxurianta Costa Rica. Şi poate că acolo, departe, a găsit medicamentul pentru o inimă frântă.

Ca să scape de oboseala acumulată peste an, dar mai ales ca să mai uite de dezamăgirea produsă de relaţia ei cu Ştefan Stan, Andreea Mantea şi-a oferit un concediu de vis, într-un decor exotic.

image

Prezentatoarea TV şi-a petrecut vacanşa în Costa Rica. „Sunt în vizită la o prietenă, Silvia Epure, în Costa Rica”, a anunţat ea săptămâna trecută.

image

Acolo s-a răsfăţat cum a ştiut mai bine, la piscină, pe plajă, cu cocktail-uri, plimbări lungi şi conversaţii spumoase cu prietenele.

image

„Relaxarea de duminică... Nu poate fi duminică în fiecare zi? Sau, mai bine! Vacanţă în fiecare zi?? :)))))))”, nota ea acum câteva zile.

image

Iar ieri, pentru că a trebuit să se despartă de un asemenea peisaj, Andreea a postat pe acelaşi cont de Facebook, cu tristeţe: „Şiii... a venit şi ultima zi de vacanţă! Fiecare zi, a fost una specială! Am văzut locuri superbe, am trăit experienţă unice, am întâlnit oameni care adoră viaţa, dar cel mai important, mi-am regăsit liniştea sufletească şi mi-am încărcat bateriile pentru un nou an de muncă! Iar acum, abia aştept să ajung acasă!“.

image

vezi aici mai multe fotografii

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg