Andreea Marin a împodobit casa pentru sărbători cu iubitul şi fiica. "Am decorat brazii mici şi dolofani aduşi de bărbatul sufletului meu"

14 decembrie, 2020
4 andreea12 jpg jpeg

Andreea Marin e mai fericită ca oricând alături de Violeta şi bărbatul care i-a schimbat viaţa, Adrian Brâncoveanu. Cei trei au împodobit casa şi au făcut bradul, pentru că, nu-i aşa, se pregătesc de două aniversări importante.

3 andreea16 jpg jpeg

“În fiecare an, în preajma zilei de naştere a fetiţei mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiţă o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, şi mereu aşez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boţ de omuleţ ce nu ştia încă să meargă. Am păstrat şi pantofiorii ei de catifea din primul anişor de viaţă, mi-au fost atât de dragi şi le stă bine aşezaţi pe ghirlanda de brad ce împodobeşte intrarea în casă, ai spune că sunt decoraţiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toţi aceşti ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieţii mele si a celor dragi.

Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne aşteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici şi dolofani aduşi de bărbatul sufletului meu, iar el împodobea aleea şi intrarea în casă. Blănoşii noştri ne supravegheau, Rocky de afară, căţărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei şi apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an...

Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoşi, cu iubire şi credinţă. Vă îmbrăţişez cu inima!'', povesteşte Andreea.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}