Andreea Marin a învăţat să gătească italieneşte de la gazdele ei din Cizmă FOTO
Plecată pentru câteva zile în frumoasa Italie, zâna a vrut să vină acasă cu ceva mai mult decât un bronz mediteranean şi cu relaxarea care ţi-o dă evadarea din cotidian. Aşa că şi-a suflecat mânecile şi a învăţat câteva trucuri dintre-ale bucutăriei şi grădinăritului locale.
Andreea Marin şi-a oferit o vacanţă în Sorrento, pe Coasta Amalfiteană, unde s-a bucurat de soare şi mare din plin, dar şi de bunătăţile tradiţionale italieneşti.
Curioasă să deprindă secretul simplităţii, dar şi gustului unic al gastronomiei italieneşti, vedeta s-a gândit imediat să profite de prezenţa ei acolo şi de bunăvoinţa unor gazde generoase, pentru a scrie un nou capitol personal, un proiect de garden & food din Cizmă.
Aşa se face că zâna a lăsat deoparte hainele de divă şi a îmbrăcat straiele populare, intrând cu curaj în grădina gazdelor şi încercând să descopere minunăţiile ce cresc pe dealurile sorrentine: dovleci de toate formele şi culorile, roşii, vinete, busuioc.
Apoi, cu atenţie şi cu răbdare, a încropit bucate delicioase după reţete locale, din care ne-a oferit şi nouă crâmpeie via Facebook, unde a postat o colecţie de fotografii care îţi lasă gura apă.