Andreea Marin a plecat în vacanţă în Bali alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi împreună

9 ianuarie, 2020
6 andreea marin iubit adrian brancoveanu banner 0 jpg jpeg

Andreea Marin, după un an încărcat şi solicitant, a plecat într-o vacanţă de vis în Bali alături de iubitul său. Acolo se relaxează cei doi la începutul lui 2020. 

A avut multe proiecte, multe evenimente pe care le-a prezentat, multe apariţii televizate, iar acum îşi ia revanşa. La începutul lui 2020, Andreea Marin a plecat la mii de kilometri depărtare de România. Se află în Bali, acolo unde se relaxează, se deconectează de la viaţa agitată din Bucureşti. Vedeta a dat start noului an alături de iubitul său, de Adrian Brâncoveanu. 

În vacanţă, cei doi fac sesiuni intense de yoga, chiar în mijlocul naturii, alături de un antrenor. Poziţii complexe, sesiuni intense, aşa îşi începe Andreea Marin dimineţile. Nici iubitul nu s-a lăsat mai prejos, amândoi se antrenează, se relaxează. Chiar ea a postat imagini cu ei. A şi dezvăluit cum decurge vacanţa lor, chiar pe Facebook. 

"O experienţă extraordinară trăită azi, în Bali, şi ştiţi că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din răi, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înţelepciunea, frumuseţea naturală şi căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 şi 6 dimineaţa, odată cu gâzele, cu cocoşii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce şi-au făcut cuib chiar lângă terasă noastră, cu freamătul pădurii uriaşe şi susurul râului ce-i răcoreşte rădăcinile.

La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga. În scurt timp, imaginile filmate care surprind sentimentul de zbor trăit în această dimineaţă vor putea fi văzute pe Story. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup şi suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajută sănătatea, sufletul, spiritul. Am văzut un documentar de curând relevant ("Forks over Knives" pe Netflix, e istoria doctorului care stă la baza cărţii "Studiul China", există în librării în română şi v-o recomand cu căldură).

Filmul mi-a aprofundat cunoştinţe temeinice şi m-a determinat să îmi schimb obiceiurile alimentare greşite, după un decembrie în care, asumat, m-am bucurat de tot ce e mai gustos în bucătăria noastră tradiţională, mai ales de sărbători. Eram obosită după un an în care am muncit mult şi mi-am dorit să nu mai pun presiune pe mine, să mă bucur de un timp fără restricţii, ştiind însă diferenţa dintre "excepţie" şi "exces". Pe termen scurt, e admisibil, dar nu pe termen lung, pentru balanţa corectă a sănătăţii noastre. Dietă naturală de aici m-a ajutat mult: am renunţat la carne fără probleme, la pâine, am redus carbohidraţii şi dulciurile (fructele parfumate de aici sunt un univers culinar fascinant oricum). M-am întors la... mine însămi!"

5 andreea marin vacanta in bali cu iubitul 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg