Andreea Marin, blamată pentru ameninţările cu arme albe

4 iulie, 2016
andreea marin atacata caini jpeg

Zilele trecute, celebra prezentatoare TV a trecut prin clipe groaznice după ce, ieşind la plimbare cu bicicleta, trei câini au atacat-o chiar în faţa casei sale. Şi deşi Andreea a scăpat teafără din acest incident, sperietura a făcut-o pe aceasta să ia măsuri drastice împotriva stăpânilor acelor câini lăsaţi să umble liberi pe stradă.

Andreea Marin a fost atacată de câini în timp ce se plimba cu bicicleta

"Eram pe telefon exact în momentul în care m-au atacat. Mie nu îmi e frică de câini, aşa că am început să vorbesc cu ei, dar nu se linişteau deloc. Vorbeam cu o cunoştinţă la telefon, m-a auzit ţipând şi a venit repede cu maşina. Aşa i-a dispersat. De aici nimeni nu a ieşit să mă ajute. Nu este normal să îţi fie frică să mergi pe strada ta şi să-ţi fie frică de câini. Şi eu am câine, dar nu este un pericol pentru nimeni", a declarat Andreea Marin.

Imediat după incident, Andreea a chemat hingherii, ceea ce i-a nemulţumit pe vecinii săi, aceştia contestând modul în care lucrătorii au procedat cu capturarea şi transportarea câinilor.

Spiritele s-au inflamat, iar prezentatoarea TV, filmată pe ascuns, a ajuns să facă afirmaţii, pe care fanii internauţi nu le-au primit cu prea mult entuziasm. Andreea poate fi auzită pe filmarea respectivă cum ameninţă cu arme albe câinii vagabonzi, dar şi cum rosteşte cuvinte triviale.

"Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în c*r de garanţia dumneavoastră", a ţipat  Andreea Marin în disputa cu vecina care trebuia să aibă grijă de câinii respectivi.

https://www.youtube.com/embed/fx7IhqoeMHA

Ulterior, în online, a apărut şi o petiţie, prin care iubitorii de animale îi cereau demisia din TVR a vedetei: ” Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetăţeni implicaţi în incident şi chiar a vecinilor săi, precum şi instigarea la ură oarbă şi nejustificată împotriva animalelor, dar şi comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului şi modul în care a interacţionat cu oamenii revoltaţi de atitudinea sa, pe reţelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce îşi asumă şi arogă rolul de model pentru societate. (…)Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relaţii contractuale între televiziunea publică şi Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant şi anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit.”.

Petiţia respectivă are deja în jur de 2600 de semnături, semn că intenţia iubitorilor de animale este una cât se poate de serioasă în ceea ce-o priveşte pe vedeta TV.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg