Andreea Marin e cea mai fericită alături de Adrian Brâncoveanu: "E sufletul meu pereche"

28 ianuarie, 2020
4 andreea marin si adrian brancoveanu 3 jpg jpeg

Andreea Marin se iubeşte de aproximativ trei ani de zile cu Adrian Brâncoveanu. Frumoasa vedetă a dezvăluit că el este sufletul ei pereche. 

De-a lungul anilor, Andreea Marin a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală. A fost implicată în diferite relaţii, dar se pare că acum şi-a găsit marea fericire. De trei ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu. Rar s-au afişat în public, au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor. 

Iată că acum, frumoasa vedetă recunoaşte că e împlinită, că el e sufletul ei pereche. 

Sunt împlinită şi, totodată, mereu visez să fac paşi înainte, să învăţ mai mult, să descopăr, să mă bucur de viaţă în plenitudinea ei. „Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere.”  (...) E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate, am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună.",a spus Andreea Marin pentru Ciao. 

Aceasta a mai adăugat şi ce a avut de învăţat din celelalte căsnicii:  "Am învăţat să mă respect şi să mă iubesc şi pe mine, nu să mă aşez în cuplu mereu pe  ultimul loc. Atunci transmiţi mesajul că… merge şi aşa. Nu îmi doresc o relaţie de compromis."

Andreea Marin e mândră de Violeta, fiica ei. S-a aflat că vedeta mai are încă doi copii

De-a lungul anilor, Andreea Marin s-a implicat în multe cauze sociale la noi în ţară, dar şi în străinătate. Vedeta a fost ambasador UNICEF. A fost impresionată de copiii din tările africane şi a decis să le sară în ajutor. A adoptat o fetiţă în 2008, iar în 2010 un băieţel.

“Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, spunea Andreea Marin în urmă cu mulţi ani de zile. Copiii au crescut mult, au trecut de vârsta majoratului. Până la 18 ani, vedeta i-a ajutat financiar, s-a ocupat de educaţia lor.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg