Andreea Marin face pizza după o reţetă specială: E pur şi simplu extraordinară!

11 ianuarie, 2021
2 marin8 jpg jpeg

Andreea Marin şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Vedeta a mers la nutriţionist şi la sfatul acestuia a scos din meniu dulciurile şi făinoasele. Acum frumoasa brunetă prepară pizza, dar nu cu făină. “O pizza delicioasă şi fără blat cu faină, doar cu legume, ou şi brânzeturi ce pot fi înlocuite cu brânză vegană la nevoie e o bunătate pentru întreaga familie. Ascultaţi ce spun, şi ştiţi ca nu sunt genul care să exagereze: e pur şi simplu extraordinară!

Aromată, săţioasă, dar fără să îţi dea senzaţia de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoţi din cuptor e irezistibilă! Şi se găteşte şi repede. Am reţeta de la nutriţionista mea, Alina Spinean , dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată (puţin parmezan, alături de praf de usturoi, piper şi oregano în amestecul ce devine blat; o lingură măsline fără sâmburi în ulei de măsline înmiresmat deasupra aproape de final; parmezan deasupra când încă e la cuptor; busuiocul proaspăt pe care îl am la fereastră deasupra după ce am aşezat pizza pe masă)”, spune Andreea Marin.

Vedeta a publicat şi reţeta.

”Tai o conopidă ( prefer proaspătă, dar merge şi cea la pungă, după dezgheţare) de mărime medie, bucăţi cât mai mici şi amestecate apoi cu 4 ouă, albuşuri şi gălbenuşuri (poţi pune 3 sau 5 sau mai multe, în funcţie de mărimea pe care o doreşti pentru pizza), adaugi sare şi apoi ingredientele dorite după gust (eu pun praf de usturoi, oregano, piper). Aşez amestecul într-o tavă pe care am pus hârtie de copt şi bag tava la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade  

E bine să urmăriţi, blatul poate fi mai rumenit, e opţiunea mea, aşa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideţi, nu vă fie teamă să îl vedeţi mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun,

Apoi adăugaţi felii de mozzarella (sau caşcaval, altă branza care vă place ori brânză vegană, dacă preferaţi), deasupra rucola (şi frunze proaspete de spanac, eu nu am găsit acum), roşii tăiate (cherry sau normale, eu prefer româneşti, parfumate), parmezan, o lingură de măsline la borcan în ulei).

5-10 minute la cuptor şi... poftă mare!”



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston și Angelina Jolie Getty Images jpg
Oana Ioniță și fiica sa Isabel foto OK Magazine (4) jpg
Andreea Esca, mesaj emoționant despre părinții săi   FOTO Facebook jpg
Robbie Williams  foto   profimedia 1056803212 jpg
Katy Perry Orlando Bloom Justin Trudeau colaj jpg
Amalia Năstase   FOTO Sorin Stana, OK România (2) jpg
roșu de Crăciun colaj getty profimedia jpg
Melania Trump  foto   Profimedia jpg
Nick și Rob Reiner, profimedia 1059741921 jpg
Apple Martin, Gwyneth Paltrow și Moses Martin la premiera filmului „Marty Supreme” 16 decembrie 2025, profimedia 1059812170 jpg
Jennifer Garner ia micul dejun cu Ben Affleck, Profimedia (5) jpg
Valentina Pelinel la podcatul Mom by Nicoleta Luciu   captură de ecran (10) png
Philippine Leroy Beaulieu, Lily Collins și Ashley Park, GettyImages (1) jpg
Shakira, profimedia 1057787583 jpg
Irinel botez png
Andreea Marin, urare emoționantă pentru fiica ei, Ana Violeta Bănică   FOTO captură de ecran  (1) jpg
Rob Reiner, Meg Ryan și Billy Crystal GettyImages 1136375984 jpg
FotoJet Ben (1) jpg