Andreea Marin, filmări cu surprize alături de Paul Surugiu Fuego. Când începe al şaselea sezon al emisiunii „Drag de România mea!”

5 martie, 2021
3 andreea marin culise jpg jpeg

Paul Surugiu Fuego se pregăteşte de cel de-al şaselea sezon „Drag de România mea!”, care se anunţă mai fresh şi mai dinamic. Prezentatorul a dat startul filmărilor, iar printre invitaţi figurează şi Andreea Marin.

Şi pentru că lui Fuego îi place să-şi surprindă prietenii, nici prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate”, de la TVR 2, nu a făcut excepţie.

Spre totala ei stupoare, în culisele emisiunii la care era invitată să participe, a avut parte de o scenă similară cu propria sa emisiune de mare succes, "Surprize, surprize!" Fără să fie avertizată, Andreea s-a revăzut, după mult timp, cu un prieten drag - fostul ei coleg, Cove. Este evident că reacţia a fost una emoţionantă, iar Andreea a fost pusă, pentru prima dată, în postura foştilor ei invitaţi care trebuiau să facă faţă unei mari surprize.

1 culise drm jpg jpeg
stanga
dreapta
1 culise drm jpg jpeg
3 andreea marin culise jpg jpeg

Toate aceste reacţii la cald s-au desfăşurat sub "bagheta" lui Fuego care a mărturisit: „Eu sunt un perfectionist şi deseori mă enervez sau reacţionez, dar colegii mei mă înţeleg şi tocmai de asta îi iubesc şi sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanţă, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanţă. Mulţumesc tuturor colegilor mei cameramani, regizor de montaj, producători, scenarişti, jurnalişti, scenografi, operatori IT, profesionişti de la lumini, de la sunet, de la marketing, de la promovare, regizori de platou, editori de montaj… tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ţinută! ”.

Foto: TVRRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg