Andreea Marin, imagine nouă alături de fiica ei. Violeta a împlinit 15 ani și este superbă

16 decembrie, 2022
Andreea Marin  (2) jpg

Luna decembrie este foarte specială pentru Andreea Marin, atât ea, cât și fiica sa își sărbătoresc zilele de naștere cu câteva zile înainte de marea sărbătoare a Crăciunului.

Cunoscuta personalitate TV marchează evenimentele importante din viața sa pe paginile sale de socializare, unde primește mii de de aprecieri și comentarii.

Andreea Marin  (1) jpg

Ieri, Violeta, singurul copil al Andreei Marin a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, iar mama sa a publicat o fotografie în care le vedem împreună. Fiica pe care o are cu fostul soț, artistul Ștefan Bănică, a devenit o adolescentă în toată regula, frumoasă și carismatică. Andreea Marin i-a transmis un mesaj emoționant: ”Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”.

Andreea Marin are mereu cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, Violeta. După divorțul de Ștefan Bănică jr, fetița a rămas în grija mamei sale, însă a păstrat o relație bună cu tatăl ei.

Nici Ștefan Bănică nu a rămas rece și a avut grijă să-și felicite fiica.

Andreea Marin  (3) jpg

Violeta se înțelege perfect atât cu familia tatălui, cât și cu Adrian Brâncoveanu, partenerul mamei.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, vedeta a vorbit despre relația dintre ea și fiica ei. Violeta are parte și de libertate, însă are și limite impuse de mama ei. „Nu voi intra în detalii, prefer să rămână ale noastre, dar ca să răspund direct, da, există limite. Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți. Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare. Din această perspectivă, da, îți poți câștiga libertatea de a alege pentru tine, dovedind întâi că înțelegi limitele bunului-simț, înainte de toate. Că ești Om, pur și simplu. Vorbim despre valori care sunt respectate de noi, în familie, și nu vom schimba acest crez”, a spus Andreea Marin.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg