Andreea Marin, imagine nouă alături de fiica ei. Violeta a împlinit 15 ani și este superbă

16 decembrie, 2022
Andreea Marin  (2) jpg

Luna decembrie este foarte specială pentru Andreea Marin, atât ea, cât și fiica sa își sărbătoresc zilele de naștere cu câteva zile înainte de marea sărbătoare a Crăciunului.

Cunoscuta personalitate TV marchează evenimentele importante din viața sa pe paginile sale de socializare, unde primește mii de de aprecieri și comentarii.

Andreea Marin  (1) jpg

Ieri, Violeta, singurul copil al Andreei Marin a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, iar mama sa a publicat o fotografie în care le vedem împreună. Fiica pe care o are cu fostul soț, artistul Ștefan Bănică, a devenit o adolescentă în toată regula, frumoasă și carismatică. Andreea Marin i-a transmis un mesaj emoționant: ”Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”.

Andreea Marin are mereu cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, Violeta. După divorțul de Ștefan Bănică jr, fetița a rămas în grija mamei sale, însă a păstrat o relație bună cu tatăl ei.

Nici Ștefan Bănică nu a rămas rece și a avut grijă să-și felicite fiica.

Andreea Marin  (3) jpg

Violeta se înțelege perfect atât cu familia tatălui, cât și cu Adrian Brâncoveanu, partenerul mamei.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, vedeta a vorbit despre relația dintre ea și fiica ei. Violeta are parte și de libertate, însă are și limite impuse de mama ei. „Nu voi intra în detalii, prefer să rămână ale noastre, dar ca să răspund direct, da, există limite. Nu putem face tot ce ne trece prin cap, fără să ne pese de ideea de responsabilitate. De conștiință. De respect față de cei din jur. Libertatea înseamnă să zbori, dar să respecți și limitele celorlalți. Țin mult la bunul-simț, la moderație, la valorile ce nu pot fi călcate în picioare. Din această perspectivă, da, îți poți câștiga libertatea de a alege pentru tine, dovedind întâi că înțelegi limitele bunului-simț, înainte de toate. Că ești Om, pur și simplu. Vorbim despre valori care sunt respectate de noi, în familie, și nu vom schimba acest crez”, a spus Andreea Marin.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg