Andreea Marin, ipostază adorabilă cu iubitul! Cât de îndrăgostită e vedeta

16 mai, 2022
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg

Andreea Marin înflorește cu fiecare zi. Fosta Zână a Surprizelor este mai îndrăgostită ca niciodată și a postat pe contul său de socializare câteva imagini inedite, la brațul iubitului său, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (2) jpg

Pe Andreea Marin şi pe Adrian Brâncoveanu îi despart 11 ani, însă diferenţa de vârstă nu contează, iar relaţia lor, care durează din mai 2017, este mai solidă ca oricând. Alături de el, diva radiază.

El a însoțit-o și la cel mai recent eveniment important din viața sa, lansarea cărții ”Nu există nu se poate”, unde toți mondenii din București au participat.

De data aceasta, fotografiile sunt publicate de însăși Andreea Marin, iar mesajul ei este clar: ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (3) jpg

Iată că iubirea devine din ce în ce mai puternică între cei doi, lucru care se vede cu ochiul liber atunci când ei se privesc. Există o compatibilitate firească între ei și îi leagă pasiunile comune. Iată că Andreea și-a găsit marea iubire la maturitate.

Vedeta născută în zodia Capricornului este foarte ambițioasă și întocmai ca motto-ul său preferat, nu există nu se poate, a demonstrat că nimic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Andreea Marin nu contenește să ne uimească cu reinventarea constantă și cu proiectele noi și interesante pe care le aduce în atenția publicului. Postarea sa a primit chiar din primele minute zeci de aprecieri și comentarii, mesaje de felicitare.

Cei doi sunt foarte eleganți în fotografii, Adrian Brâncoveanu o soarbe din priviri, iar Andreea se uită la el cu mare drag. În palma sa a adăpostit o frunză în formă de inimă, care întregește mesajul de iubire pe care Andreea l-a publicat neașteptat.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (4) jpg

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate OK!Magazine, diva a dezvăluit: ”El (n.r. Adrian Brâncoveanu) este mereu lângă mine. Se implică, ajutând în mod concret. Facem totul împreună. (...) Nu există tabu-uri pentru noi. Discutăm despre orice. El este un om cu un orizont foarte larg, cu opinii pertinente şi sunt anumite detalii pe care nu le văd şi îi cer, uneori, părerea intenţionat, ştiind care e experienţa lui.”, a spus Andreea despre iubitul său.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg