Andreea Marin, ipostază adorabilă cu iubitul! Cât de îndrăgostită e vedeta

16 mai, 2022
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg

Andreea Marin înflorește cu fiecare zi. Fosta Zână a Surprizelor este mai îndrăgostită ca niciodată și a postat pe contul său de socializare câteva imagini inedite, la brațul iubitului său, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (2) jpg

Pe Andreea Marin şi pe Adrian Brâncoveanu îi despart 11 ani, însă diferenţa de vârstă nu contează, iar relaţia lor, care durează din mai 2017, este mai solidă ca oricând. Alături de el, diva radiază.

El a însoțit-o și la cel mai recent eveniment important din viața sa, lansarea cărții ”Nu există nu se poate”, unde toți mondenii din București au participat.

De data aceasta, fotografiile sunt publicate de însăși Andreea Marin, iar mesajul ei este clar: ”Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (3) jpg

Iată că iubirea devine din ce în ce mai puternică între cei doi, lucru care se vede cu ochiul liber atunci când ei se privesc. Există o compatibilitate firească între ei și îi leagă pasiunile comune. Iată că Andreea și-a găsit marea iubire la maturitate.

Vedeta născută în zodia Capricornului este foarte ambițioasă și întocmai ca motto-ul său preferat, nu există nu se poate, a demonstrat că nimic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Andreea Marin nu contenește să ne uimească cu reinventarea constantă și cu proiectele noi și interesante pe care le aduce în atenția publicului. Postarea sa a primit chiar din primele minute zeci de aprecieri și comentarii, mesaje de felicitare.

Cei doi sunt foarte eleganți în fotografii, Adrian Brâncoveanu o soarbe din priviri, iar Andreea se uită la el cu mare drag. În palma sa a adăpostit o frunză în formă de inimă, care întregește mesajul de iubire pe care Andreea l-a publicat neașteptat.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (4) jpg

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate OK!Magazine, diva a dezvăluit: ”El (n.r. Adrian Brâncoveanu) este mereu lângă mine. Se implică, ajutând în mod concret. Facem totul împreună. (...) Nu există tabu-uri pentru noi. Discutăm despre orice. El este un om cu un orizont foarte larg, cu opinii pertinente şi sunt anumite detalii pe care nu le văd şi îi cer, uneori, părerea intenţionat, ştiind care e experienţa lui.”, a spus Andreea despre iubitul său.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg